“`html
طرز تهیه پودینگ گندم
پودینگ گندم یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در جشن ها و مناسبت های خاص درست می شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه پودینگ گندم، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ لیتر |
آرد برنج | ۳ قاشق غذاخوری |
گندم پوست کنده | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
عرق نعنا | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پودینگ گندم
مرحله اول
برای درست کردن پودینگ گندم به سبک مجلسی، ابتدا گندم را در یک کاسه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا روی گندم را بپوشاند. سپس بگذارید گندم به مدت ۲ روز خیس بخورد.
مرحله دوم
بعد از اینکه گندم خوب خیس خورد، آن را آبکش کنید و به همراه یک لیتر آب در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید گندم بپزد و لعاب بیندازد.
مرحله سوم
زمانی که آب درون قابلمه کاملا کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید. حالا ۱ لیوان شیر را به گندم اضافه کنید، سپس درب قابلمه را بگذارید و آن را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا شیر جذب گندم شود.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان، باقیمانده شیر را به قابلمه اضافه کنید. سپس قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید و بگذارید پودینگ به غلظت مناسب برسد. در ۲۰ دقیقه پایانی پخت، گلاب و عرق نعنا را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا ۱ لیوان شیر به همراه آرد برنج را به ترکیب عرق نعنا و گلاب اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید، سپس به قابلمه برگردانید. در ادامه پودینگ را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله ششم
برای اینکه پودینگ کاملا نرم و یکنواخت شود، میتوانید از گوشتکوب برقی استفاده کنید. بعد از اینکه پودینگ به غلظت مطلوب رسید، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید. برای تزیین، میتوانید از دارچین و خلال پسته استفاده کنید.