آموزش پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی یک میان وعده خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا است که معمولاً با غذاهای دیگر سرو میشود. این پوره بهعنوان تزیین در انواع غذاها یا در کنار غذاهای اصلی مثل استیک استفاده میشود. برای یادگیری چطور پوره سیب زمینی را بهطرز صحیح تهیه کنید، تا پایان این راهنما با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
شیر | نصف لیوان |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آموزش پوره سیب زمینی
مرحله اول
برای درست کردن پوره سیب زمینی، ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید در دمای اتاق بماند تا نرم شود. سپس سیب زمینیها را به همراه چند لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله بگذارید تا آبپز شوند.
مرحله دوم
وقتی سیب زمینیها خوب پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را به آرامی جدا کنید و سیبزمینیهای پوستکنده را در یک کاسه مناسب بریزید.
مرحله سوم
حال با استفاده از گوشتکوب، سیب زمینیها را کاملاً له کنید. بعد کره، شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
پس از Mixing مواد، پوره سیب زمینی باید نرم و لطیف باشد. سپس جعفری را ریز خرد کرده و روی پوره بریزید. در نهایت، پوره را در ظرف دلخواه سرو کرده و گرم میل کنید.
نکات آموزش پوره سیب زمینی
تزیین غذاها با پوره سیب زمینی
میتوانید از پوره سیب زمینی برای تزیین انواع غذاها استفاده کنید. اگر میخواهید حرفهایتر تزیین کنید، بهترین کار این است که پوره را در یک قیف قنادی بریزید و با ماسورههای مختلف روی غذاها تزیین کنید.
آموزش پوره سیب زمینی بدون شیر
اگر میخواهید شیر را از تهیه پوره سیب زمینی حذف کنید، میتوانید بهجای آن از روغن زیتون یا خامه صبحانه استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که در دستور اصلی پوره سیب زمینی از شیر استفاده میشود.
آموزش پوره سیب زمینی با نعناع
اگر طرفدار طعم نعناع هستید، میتوانید از نعناع خشک یا تازه هم در پوره سیب زمینی استفاده کنید. نیازی نیست برای این کار زمان زیادی صرف کنید؛ فقط کافیست نعناع را با جعفری خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.
خواص سیب زمینی
سیب زمینی یکی از سبزیجات غدهای پرمصرف در دنیا است که انواع مختلفی دارد. اگر به خواص و مضرات سیب زمینی علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را مطالعه کنید.