آموزش پولد بیف

پولد بیف یکی از ساندویچ های خوشمزه و محبوب از کشورهای مختلف است که با دستورهای متفاوت تهیه می‌شود. برای یادگیری دقیق و گام به گام روش تهیه پولد بیف، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
راسته گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۵ حبه
آب جوش ۱ لیوان
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۴ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
زیره سیاه، پولبیبر و اورگانو از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

آموزش پولد بیف

مرحله اول

برای درست کردن پولد بیف، اول از همه گوشتی که داریم را به قطعات بزرگ برش می‌زنیم و در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس پیاز را به صورت خلالی برش می‌زنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا گوشتی که در قابلمه داریم را به خوبی سرخ می‌کنیم تا کمی تغییر رنگ بدهد. بعد از آن، روغن مایع را به قابلمه اضافه کرده و ادامه می‌دهیم تا همه مواد خوب تفت بخورند. سیر را هم به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، فلفل سیاه، برگ بو، زیره سیاه، پولبیبر و اورگانو را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن، آب جوش را به قابلمه می‌ریزیم، درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد.

مرحله چهارم

بعد از گذشت این سه ساعت، به سراغ درست کردن سس قارچ می‌رویم. برای این کار، قارچ را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس کمی روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا…
“““html

قارچ‌ها را به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند و آب نیندازند. وقتی که قارچ‌ها خوب سرخ و نرم شدند، پنیر پیتزا را به تابه اضافه کنید و با حرارت کم بگذارید پنیر به‌طور کامل ذوب شود.

مرحله ششم

در این مرحله آب گوشت را روی حرارت قرار دهید و بگذارید کمی بجوشد تا غلیظ شود. سپس مقداری از سس غلیظ شده را روی نان باگت بریزید و خوب پخش کنید. حالا مقداری از گوشت ریش ریش شده را وسط نان اضافه کنید.

مرحله هفتم

در ادامه، مقداری از سس قارچ و پنیر را بر روی گوشت ریش ریش شده بریزید. در نهایت ساندویچ‌ها را به همین شکل آماده کنید و با سس دلخواه و نوشابه سرو کنید. این ساندویچ سالم و پرکالری است. نوش جان.