آموزش پیاز داغ

پیاز داغ یکی از مواد افزودنی بسیار مورد علاقه در آشپزی ایرانی است و در غذاهای مختلفی مانند آش رشته و عدسی استفاده می‌شود. برای نگهداری بهتر و طولانی‌تر این طعم‌دهنده، نکاتی وجود دارد که باید رعایت کنیم تا پیاز داغی با کیفیت بسازیم. برای یادگیری تهیه پیاز داغ، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم پیاز داغ چیپسی
پیاز قرمز ۱ کیلوگرم
آب به مقدار لازم
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی

آموزش پیاز داغ

مرحله اول

اولین قدم این است که پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی برش بزنید. بهتر است از پیازهای متوسط و کوچک استفاده کنید. همچنین از وسط پیاز استفاده نکنید، چون این قسمت باعث می‌شود پیاز داغ نرم شود و به شکل چیپسی در نیاید.

مرحله دوم

پس از برش دادن پیازها، یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، پیازهای خلالی شده را برای مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید.

مرحله سوم

بعد از ۵ دقیقه، پیازها را از آب جوش درآورده و با کمی آبکش روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند. پیازها بعد از خشک شدن باید شفاف و شیشه‌ای به نظر برسند. سپس یک تابه بزرگ را روی حرارت بگذارید.

مرحله چهارم

حالا روغن را به اندازه‌ای بریزید که پیازها در روغن شناور باشند. حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید، چون روغن‌های دیگر ممکن است به پیازها چسبیده و آن‌ها را نرم کنند.

مرحله پنجم

زمانی که روغن داغ شد، پیازها را به آن اضافه کنید و کمی نمک هم بریزید. خیلی مهم است که تا زمانی که پیازها ترد نشده‌اند، آنها را با قاشق هم نزنید.

مرحله ششم

برای هم زدن پیازها، می‌توانید به آرامی تابه را بچرخانید. وقتی پیازها سبک شدند و روی روغن جمع شدند، به آرامی آنها را هم بزنید تا طلایی شوند. به محض اینکه کمی طلایی شد، آنها را سریع از روغن خارج کنید.

مرحله هفتم

زیرا پیاز داغ خیلی سریع می‌سوزد، باید سریع آنها را از روغن خارج کنید. سپس پیازها را روی یک توری فلزی بگذارید تا روغن اضافی‌شان خارج شود. بعد از اینکه سرد شدند، آنها را بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.