آموزش پیتزا آمریکایی

پیتزا ابتدا از ایتالیا آمده و به کشورهای دیگر معرفی شده است. پیتزای اصلی از خمیر، گوجه‌فرنگی یا سس گوجه‌فرنگی و پنیر تهیه می‌شود، اما هر کشور به سلیقه خود مواد مختلفی را به آن اضافه می‌کند. یکی از انواع معروف پیتزا، پیتزای آمریکایی است که نان آن ضخیم‌تر از سایر پیتزاهاست. روی این پیتزا معمولاً از مواد گوشتی مانند سوسیس یا کالباس و همچنین سبزیجات مختلف استفاده می‌شود. در این دستور، طرز تهیه خمیر پیتزای آمریکایی را برای شما توضیح خواهیم داد.

“““html

مواد لازم خمیر پیتزا
آرد سفید ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
روغن ۱٫۵ قاشق غذاخوری
مایه خمیر فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق غذاخوری
شکر ½ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ و ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم پیتزا
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
ذرت ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پنیر چدار ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی ۱ قاشق غذاخوری
سس سیر ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت پیتزا آمریکایی

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا و خمیر آن به شیوه آمریکایی، ابتدا یک کاسه بردارید و مایه خمیر را با شکر، بکینگ پودر، روغن و نمک به همراه آب ولرم مخلوط کنید. بگذارید این ترکیب به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا کف کند. سپس نصف مقدار آرد را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا کم کم آرد را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی به وجود بیاید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید، سپس آن را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید.

مرحله سوم

در این مرحله، خمیر را به مدت نیم ساعت در یک جای گرم بگذارید تا پف کند. در ادامه، سینی یا قالبی را چرب کنید و خمیر را در آن پهن کنید. سپس روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید تا دوباره پف کند.

مرحله چهارم

حالا با چنگال خمیر را سوراخ کنید تا در فر پف نکند. خمیر را در فری که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا نیم پز شود. بعد از ۵ دقیقه آن را بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، سس کچاپ، سس سیر، سس خردل، سس فرانسوی و سس سفید را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و روی خمیر بمالید. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید.

مرحله ششم

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا کاملاً طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و همراه با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله هفتم

حالا کمی از مایه گوشتی و کالباس یا سوسیس خرد شده را روی پیتزا بریزید. سپس قارچ‌های ورقه‌ای را روی پیتزا بچینید. اگر خواستید می‌توانید فلفل دلمه‌ای، زیتون و ذرت را هم به آن اضافه کنید. پنیر چدار ورقه‌ای را روی دیگر مواد قرار دهید.

مرحله هشتم

در این مرحله، با اسپری کمی آب روی سطح پیتزا بزنید تا مرطوب شود. سپس آن را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شده و طلایی رنگ شود. سپس پیتزا را در ظرف مناسب سرو کنید.