طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی

پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. این غذا در ابتدا ساده بود و فقط شامل خمیر، سس گوجه و پنیر می‌شد. با گذشت زمان، مواد مختلفی به آن اضافه شده که باعث شده انواع مختلفی از پیتزا ایجاد شود. پیتزای ما که با سس ماکارونی تهیه می‌شود، بسیار آسان و سریع آماده می‌شود. سس ماکارونی مورد استفاده در اینجا، که شامل سویا و قارچ است، را می‌توان از فروشگاه‌ها خرید یا به راحتی در خانه تهیه کرد. حتی بدون گوشت، بافت لطیف و طعمی که قارچ و سویا به این پیتزا می‌دهند، آن را خوشمزه و خوش‌طعم می‌کند. برای یادگیری مراحل کامل طرز تهیه پیتزای خوشمزه با سس ماکارونی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا با سس ماکارونی
سس ماکارونی با سویا و قارچ ۱ قوطی
پودر خمیر پیتزا ۱ بسته
رب گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
آب ۱ پیمانه (معادل ۲۷۰ سی سی)
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس
پیاز متوسط ۱ عدد
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوره شده ۵ عدد
برگ ریحان ۱۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
رزماری ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
پاپریکا نصف قاشق چای‌خوری

آموزش پیتزا با سس ماکارونی

مرحله اول

برای درست کردن یک پیتزای خوشمزه با سس ماکارونی، اول از همه پودر خمیر پیتزا را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس خمیر مایه، آب و روغن را به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. بعد از ورزدادن، خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در جای گرم قرار می‌دهیم تا خوب عمل بیاید.

مرحله دوم

پیاز را می‌شوییم و پوست می‌کنیم. حالا آن را به شکل نگینی و ریز خرد می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز خردشده و پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد، به آن ریحان خردشده، سیر له‌شده، رزماری، سس کچاپ، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت نگه می‌داریم تا به غلظتی که دوست داریم برسد.

مرحله چهارم

کف قالبی که می‌خواهیم پیتزا را بپزیم، کمی چرب می‌کنیم. سپس خمیر را کف قالب پهن می‌کنیم به طوری که دیواره‌ها کمی ارتفاع داشته باشد. قالب را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا خمیر نیم‌پز شود. سپس از فر خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا روی خمیر پخته را با مقداری کچاپ و سس آماده شده می‌پوشانیم و خوب پراکنده می‌کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایه گوشتی (کنسرو ماکارونی با سویا و قارچ) را روی این لایه می‌ریزیم و دوباره یک لایه پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا ۱۰ دقیقه دیگر پیتزا را در فر با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر ذوب شود. می‌توانیم از پودر آویشن و فلفل سفید برای طعم بهتر استفاده کنیم. بهتر است برای اینکه رطوبت خمیر از بین نرود، کمی آب روی پنیر پیتزا اسپری کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)