“`html
آموزش پیتزا حلزونی
پیتزا یکی از خوراکیهای معروف ایتالیایی است. این غذا در ابتدا خیلی ساده درست میشد، با خمیر، سس گوجه و پنیر. به مرور زمان، مواد متفاوتی به آن اضافه شده و نامهای متفاوتی برای آن انتخاب کردهاند. یکی از انواع مختلف پیتزا، پیتزا حلزونی است. همانطور که از نامش مشخص است، این پیتزا به شکل حلزون پیچیده میشود. این نوع پیتزا معمولاً از پپرونی تهیه میشود، اما میتوان برای سالمتر شدن، از گوشت چرخکرده سرخشده و مرغ پخته ریشریششده به جای پپرونی استفاده کرد. برای دسترسی به آموزش کامل و مراحل تهیه پیتزا حلزونی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر پیتزا | |
آرد | ۴ فنجان |
نمک | کمی |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
مخمر | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر خشک | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن | یک چهارم فنجان |
شیر گرم | یک و نیم فنجان |
مواد داخل پیتزا | |
سس مارینارا | به مقدار لازم |
پپرونی | به مقدار لازم |
پنیر موزارلا | به مقدار لازم |
ادویه پیتزا | به مقدار دلخواه |
آموزش پیتزا حلزونی
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خوشمزه و مخصوص حلزونی، ابتدا یک کاسه کوچک بگیرید و مخمر را با آب ولرم و شکر مخلوط کنید. سپس درب کاسه را ببندید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. بعد از این زمان، اگر مخمر کف کرده باشد و فعال شده باشد، آماده است.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ، شیر خشک، بکینگ پودر، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر نرم و غیرچسبندهای به دست آید. بعد از اینکه خمیر آماده شد، کاسه را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله سوم
سپس…
“““html
در جای گرم قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. حدود ۱ ساعت استراحت می کند. پف خمیر را می گیریم و با دست ورز می دهیم. سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را به نوارهای دو الی سه سانتی متری برش می زنیم. سپس روی خمیر را با سس مارینارا می پوشانیم. بعد از آن، تکههای پپرونی را روی سس میریزیم. میتوانیم پپرونیها را به صورت کوچک برش بزنیم یا با رنده درشت رنده کنیم.
مرحله پنجم
بعد از آن، پنیر و ادویه مخصوص پیتزا را روی خمیر میریزیم. سپس خمیر را به شکل یک حلزون میپیچیم. وقتی خمیر تمام شد، میتوانیم از خمیرهای دیگر برای ادامه دادن استفاده کنیم تا یک حلزون بزرگ درست کنیم. کف سینی فر را با روغن چرب میکنیم.
مرحله ششم
بعد از آن، یک کاغذ روغنی در کف سینی میگذاریم. حالا خمیر حلزونی را به آرامی روی سینی میگذاریم. سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد. سپس آن را از فر خارج میکنیم و در ظرف مناسب برای سرو قرار میدهیم.