“`html
آموزش پیتزا سبزیجات
در بین غذاهای فستفودی که داریم، پیتزا همیشه محبوب است و مردم از آن در همه سنین لذت میبرند. وقتی پیتزا صحبت میشود، اکثر افراد به یاد پیتزاهای گوشتی میافتند. اما باید گفت که پیتزای سبزیجات هم به اندازه پیتزاهای دیگر خوشمزه است و برای سلامتی فواید زیادی دارد. پیتزا سبزیجات فقط برای گیاهخواران نیست و حتی کسانی که گوشت میخورند هم از آن خوششان میآید. اگر میخواهید به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش تهیه پیتزا سبزیجات را ببینید، ادامه این مطلب را با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیتزا سبزیجات | |
نخود فرنگی پخته شده | ۱ فنجان |
ذرت نیم پز | ۱ فنجان |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
قارچ | ۶ عدد |
سیر یا پیازچه خرد شده | ۱ عدد |
سبزیجات بخارپز (اسفناج و جعفری) | ۲ قاشق غذاخوری |
سبزیجات خشک (اسفناج، ترخون، مرزه، جعفری و کرفس) | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
ادویه دلخواه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس بشامل | |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ فنجان |
پنیر پارمزان | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
آموزش پیتزا سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن پیتزای خوشمزه با سبزیجات، اول یک تابه را بردارید و کمی روغن زیتون در آن بریزید.
“““html
و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. همه مواد را با کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا تازگی مواد گرفته شود.
مرحله دوم
سپس ادویهها، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه میکنیم. میتوانیم کلم بروکلی یا هر نوع سبزی دیگری که دوست داریم به آن اضافه کنیم. برای درست کردن سس بشامل، آرد را در یک قابلمه کوچک بدون روغن تفت میدهیم تا عطر آرد بلند شود.
مرحله سوم
بعد از این که آرد کمی تفت خورد، شیر را به تدریج و به آرامی اضافه میکنیم تا گلوله نشود. وقتی سس یکدستی به وجود آمد، پنیر پیتزا و پارمزان را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا پنیر به حالت کشدار باقی بماند.
مرحله چهارم
نکته این است که بعد از اضافه کردن پنیر، نباید زیاد روی حرارت بماند چون پنیر کشدار نمیشود. برای درست کردن سس قرمز، رب گوجهفرنگی را در کمی روغن تفت میدهیم، یک قاشق آبلیمو و کمی آب اضافه میکنیم و میگذاریم خوب جا بیفتد. روی نان پیتزا یک لایه سس قرمز میریزیم.
مرحله پنجم
یک قاشق سس بشامل روی آن میزنیم و مواد مورد نظر را رویش میچینیم و مجدداً یک لایه سس بشامل دیگر میریزیم. چون میخواهیم پیتزا با پنیر کمتری باشد، پنیر اضافه نمیکنیم. اما میتوانیم دوباره یک لایه پنیر پیتزا بریزیم.
مرحله ششم
روی آن ادویه آویشن یا ادویه مخصوص پیتزا میپاشیم. برای بهتر نرم شدن پیتزا، بهتر است کمی آب روی آن اسپری کنیم. سپس پیتزا را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم. وقتی روی آن طلایی شد، از فر خارج کرده و سرو میکنیم.
مرحله هفتم
نکته این است که اگر کمی روغن زیر لایه پنیر بمالیم، پنیر کشدارتر میشود. میتوانیم از ترکیب پنیر پیتزا، گودا و پارمزان با هم استفاده کنیم که پیتزا را بسیار خوشمزه میکند. حتماً اسپری آب کنیم و مواد را تا لبه نان بیاوریم تا پیتزای زیباتری داشته باشیم.