آموزش پیتزا عسلی

پیتزا عسلی یکی از غذاهای خوشمزه و بین المللی است که معمولاً برای صبحانه سرو می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه پیتزا عسلی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر پیتزا ۲ عدد
شیر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
شیر عسلی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

آموزش پیتزا عسلی

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا عسلی خوشمزه، ابتدا شیر و نشاسته ذرت را در یک قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس شیر عسلی، زعفران و پودر هل را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دوم

اگر در دسترس شما شیر عسلی نیست، می‌توانید به جای آن از شکر استفاده کنید. بعد از این که مواد ترکیب شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و آرام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

مرحله سوم

وقتی که مواد به غلظت مناسب رسیدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. همچنین، قالب‌های پیتزا را با کمی روغن چرب کنید. پس از آن، خمیرها را داخل قالب‌ها بگذارید و مخلوط تهیه شده را روی خمیرها بریزید.

مرحله پنجم

حالا با پشت قاشق، مواد را به طور یکنواخت روی نان‌های پیتزا پخش کنید. سپس روی مخلوط را به خوبی با پنیر پیتزا بپوشانید و برای زیبایی پیتزا می‌توانید کمی کنجد یا سیاه‌دانه روی پنیر بریزید.

مرحله ششم

در این مرحله، قالب‌های پیتزا را به داخل فر قرار دهید و اجازه دهید پنیر کاملاً ذوب شود. بعد از این که پنیر ذوب شد، برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پیتزاها کمی رنگ بگیرد، سپس پیتزاها را برش زده و سرو کنید.