“`html
پیتزای قارچ را ساده یاد بگیرید
پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیاست. در ابتدا این غذا به شکل سادهتری درست میشد که فقط شامل خمیر، سس گوجهفرنگی و پنیر بود. با گذشت زمان، مواد بیشتری به پیتزا اضافه شدند و اسمهای مختلفی برای آنها انتخاب شد. پیتزای قارچ یکی از انواع گیاهی پیتزا است که در آن از پنیر گیاهی بهره میبرند و همین آن را برای گیاهخواران مناسب میسازد. برخلاف نداشتن گوشت، بافت قارچ باعث میشود طعم و مزهی خوبی به پیتزا بیفزاید. برای یادگیری مراحل کامل تهیه پیتزای قارچ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای پیتزا قارچ | |
آرد | ۳ لیوان معادل ۴۰۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
خمیر مایه | یک پنجم قاشق مرباخوری |
شکر | یک پنجم قاشق مرباخوری |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگی برای مواد قارچی | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر سیر / آویشن | ۱ قاشق مرباخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
گوجه | ۵ عدد |
مرزه | ۲ قاشق چایخوری |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا گیاهی | به مقدار لازم |
آموزش تهیه پیتزا قارچ
مرحله اول
“““html
برای تهیه پیتزای خوشمزه با قارچ، در ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنیم. برای این کار، اول خمیر مایه را فعال میکنیم. یک کاسه برداشته و آب ولرم، مخمر، شکر و روغن را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا عمل بیاید.
مرحله دوم
بعد از آن، آرد و نمک را الک کرده و در یک کاسه میریزیم. در وسط آرد، یک گودی ایجاد میکنیم و خمیر مایه را به آن اضافه میکنیم. در ابتدا با قاشق مخلوط میکنیم و وقتی خمیر کمی شکل گرفت، با دست آن را ورز میدهیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاید.
مرحله سوم
خمیر آماده را در یک کاسه که قبلاً چرب کردهایم قرار میدهیم. روی آن را میپوشانیم و به مدت حدود ۲ ساعت میگذاریم تا حجمش دو برابر شود. در این حین، قارچها را شسته و با فلفل دلمهای داخل غذا ساز میریزیم تا پوره شوند.
مرحله چهارم
بعد، یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مواد پوره شده را بدون روغن در آن میریزیم تا آب آن بخار شود. سپس به آن رب، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن اضافه کرده و با کمی روغن تفت میدهیم.
مرحله پنجم
سپس از روی حرارت برمیداریم. در این مرحله، سس پیتزا را هم آماده میکنیم. برای این کار، گوجهفرنگیها را شسته و در غذا ساز پوره میکنیم. بعد، آن را در یک تابه با رب گوجهفرنگی مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
پس از آن، مواد را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس فلفل، مرزه و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. وقتی کمی گرم شد و غلیظ شد، کافی است و آن را از روی حرارت برمیداریم. حالا خمیر هم کمی استراحت کرده و آماده است.
مرحله هفتم
حجم خمیر دو برابر شده است. پف خمیر را با دست گرفته و کمی ورز میدهیم. سپس خمیر را در وسط ظرف فر قرار داده و به آرامی از وسط آن را پهن میکنیم. در ادامه، سس تهیه شده را روی خمیر میمالیم.
مرحله هشتم
حالا مواد قارچی را روی سس میریزیم. در پایان، پنیر پیتزا گیاهی را روی پیتزا میپاشیم و سپس پیتزا را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا نان پخته و پنیر روی آن ذوب شود. سپس آن را از فر خارج کرده و برش میزنیم و سرو میکنیم.