آموزش پیتزا مرغ و اسفناج

پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. در آغاز، پیتزا با مواد ساده‌ای مانند خمیر، سس گوجه و پنیر درست می‌شد. به مرور زمان، مواد مختلفی به آن اضافه شده و نام‌های مختلفی به‌دست آورده است. یکی از انواع پیتزا، پیتزای قارچ است که برای گیاه‌خواران مناسب است و طعمی لذیذ دارد. اگر شما هم دوست دارید طرز تهیه پیتزا با مرغ و اسفناج را یاد بگیرید، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پیتزا مرغ و اسفناج
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نان پیتا به مقدار لازم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
اسفناج خرد شده ۱ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
سس بشامل به مقدار لازم

آموزش پیتزا مرغ و اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن این پیتزای خوشمزه، ابتدا مرغ را در یک قابلمه گذاشته و به همراه مقداری آب و ادویه دلخواه می‌گذاریم تا خوب بپزد. بعد از پخت، مرغ را به شکل ریش ریش در می‌آوریم.

مرحله دوم

در این مرحله، اسفناج‌ها را به خوبی می‌شوییم و به صورت متوسط خرد می‌کنیم. سپس آنها را بخارپز می‌کنیم. بعد یک تابه برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم تا گرم شود. سپس مرغ و اسفناج را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، قارچ‌ها را می‌شوییم و به صورت نگینی یا ورقه‌ای خرد می‌کنیم. سپس یک تابه دیگر را با کمی روغن گرم می‌کنیم و قارچ‌ها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب آنها بخار شود و کمی برشته شوند.

مرحله چهارم

یک قالب کمربندی برمی‌داریم و کمی آن را چرب می‌کنیم. سپس یک لایه نان پیتا در کف قالب قرار می‌دهیم. سس بشامل را به خوبی روی نان می‌زنیم و بعد یک لایه پنیر پیتزا و سپس یک لایه مرغ و اسفناج و قارچ می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله، دوباره سس بشامل و پنیر پیتزا روی لایه‌ها می‌ریزیم و یک نان دیگر هم می‌گذاریم. این کار را ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود و قالب کامل پر شود. فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

مرحله ششم

پیتزا را داخل فر می‌گذاریم و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه منتظر می‌مانیم تا مواد داخل نان خوب بپزند و پنیر ذوب شود. در پایان می‌توانیم ۵ دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی پیتزا برشته شود. سپس پیتزا را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. بعد آن را از قالب خارج کرده و سرو می‌کنیم.