پیتزا مرغ و قارچ یکی از پیتزاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است و می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری روش تهیه این پیتزا، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
سس کچاپ یا سس پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا ۲ عدد
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ

آماده‌سازی خمیر پیتزا

برای تهیه این پیتزا اولین قدم، آماده‌سازی خمیر پیتزا است. شما می‌توانید خمیر را خودتان درست کنید یا از خمیر آماده استفاده کنید. اگر می‌خواهید پیتزای خوشمزه‌تری داشته باشید، بهتر است از خمیر خانگی استفاده کنید.

پخت گوشت مرغ به همراه ادویه

در این مرحله، گوشت مرغ را همراه با ۲ لیوان آب، پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید.

ریش‌ ریش کردن مرغ

حدود ۳۰ دقیقه لازم است تا مرغ کاملاً پخته و آب آن تمام شود. پس از اینکه آب مرغ تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه مرغ کمی خنک شد، آن را به تکه‌های کوچک یا ریش‌ریش خرد کنید.

خرد کردن فلفل دلمه‌ای و قارچ

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و با مقدار کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده (یک چهارم از قارچ‌ها را نگه دارید) و به فلفل دلمه‌ای اضافه کنید.

تفت فلفل دلمه‌ای و قارچ و افزودن ادویه

حالا قارچ را با فلفل دلمه‌ای چند دقیقه تفت دهید تا قارچ آب خود را پس بدهد و آب اضافی تبخیر شود. بعد از تبخیر شدن آب، مرغ‌های خرد شده را همراه با کمی نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید.

اضافه کردن سس کچاپ به خمیر پیتزا

پس از دو دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید. حالا خمیرهای پیتزا را در ظرف مخصوص قرار دهید و روی هر کدام ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ یا سس پیتزا بریزید و ادامه مراحل را انجام دهید.