آموزش پیتزا پنیر

پیتزا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است. این غذا ابتدا به شکل ساده‌ای با خمیر، سس گوجه و پنیر تهیه می‌شد. به مرور زمان، مواد مختلفی به پیتزا اضافه شده است و بر اساس مواد افزودنی، اسم‌های متفاوتی پیدا کرده است. ساده‌ترین نوع آن، پیتزای پنیر است. در این دستور، سس گوجه خوشمزه‌ای آموزش داده می‌شود که طعم دودی و کبابی گوجه‌ها همراه با طعم سیر، پیتزا را خیلی خوشمزه‌تر می‌کند. این پیتزا نیازی به گوشت یا مواد دیگر ندارد و به راحتی با ساده‌ترین مواد تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان پیتزا ۲ عدد ۲ نفره
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
سس باربیکیو ۳ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
کره یا روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پیتزا پنیر

مرحله اول

برای شروع تهیه پیتزای پنیر، ابتدا گوجه‌ها را می‌شوییم و روی گاز یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم. بعد از اینکه گوجه‌ها کباب شدند، پوست آن‌ها را به آرامی جدا کرده و گوشته گوجه‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس با دستگاه مخلوط‌کن یا گوشکوب برقی، آن را پوره می‌کنیم.

مرحله دوم

یک تابه کوچک برمی‌داریم و کره یا روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم. سپس سیر را رنده کرده و به تابه می‌زنیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا روغن گرم شود، اما نگذاریم که سیر سرخ شود و فقط کمی خوشبو شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه روغن و سیر آماده شدند، آن‌ها را به گوجه کبابی پوره‌شده اضافه می‌کنیم. سپس سس کچاپ و سس باربیکیو را نیز اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا سس گوجه آماده شود. سپس یک سینی یا ظرف مخصوص پیتزا را برمی‌داریم و کف آن را چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، نان آماده پیتزا را در ظرف مخصوص قرار می‌دهیم. از خمیرهای خانگی یا آماده می‌توانیم استفاده کنیم. روی نان را با سس گوجه که آماده کرده‌ایم می‌پوشانیم. در نظر داشته باشید که تمامی سطح نان با سس پوشیده شود.

مرحله پنجم

سپس، روی سس را به طور کامل با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. مقدار پنیر هم به سلیقه خودمان بستگی دارد و می‌توانیم آن را کم یا زیاد کنیم. بعد از این مرحله، پیتزا را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پخته و پنیر آب شود. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا پنیر کاملا ذوب شود.

مرحله ششم

اگر از خمیر استفاده کرده‌اید، ممکن است نیاز باشد زمان بیشتری برای پخت در نظر بگیرید. هنگامی که پنیر کاملا آب شد، گریل فر را روشن کرده و حدود ۵ دقیقه می‌گذاریم تا روی پنیر برشته شود. سپس پیتزا را از فر خارج کرده و در ظرف مناسب برای سرو قرار می‌دهیم.