آموزش تهیه پیراشکی با کرم لیمویی

پیراشکی با کرم لیمویی نوعی نان خوشمزه و پف کرده است که بدون استفاده از مواد شیمیایی آماده می‌شود. می‌توان از آن به عنوان نان یا میان‌وعده در کنار چای و قهوه لذت برد. کرم لیمویی نیز به سادگی با مواد موجود در خانه درست می‌شود و برای پر کردن پیراشکی‌ها استفاده می‌شود. این پیراشکی‌ها در تابه سرخ می‌شوند و نیاز به فر ندارند. برای مشاهده مراحل کامل تهیه این پیراشکی‌ها، با سایت رضیم همراه باشید.

“`html
مواد لازم برای تهیه پیراشکی با کرم لیمویی
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر ولرم ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
کره آب شده نصف لیوان
آرد تقریبا ۴ لیوان
مواد لازم برای تهیه کرم لیمویی
شیر ۲ لیوان
شکر دو سوم لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته گندم یا ذرت ۲ قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش یک سوم استکان
کره ۱ قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری

آموزش پیراشکی با کرم لیمویی

مرحله اول

برای درست کردن پیراشکی خوشمزه و خاص با کرم لیمویی، اول یک کاسه برمی‌داریم. شکر، شیر و خمیر مایه را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را 10 دقیقه کنار می‌گذاریم تا کف کند و عمل بیاید. بعد از آن، تمام مواد دیگر را به جز آرد به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مخلوط را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس آرد را کم‌کم به مخلوط اضافه می‌کنیم تا یک خمیر نرم و یکدستی به‌دست آید که به دست نچسبد. خمیر را حدود 5 دقیقه ورز می‌دهیم و سپس آن را می‌پوشانیم.

آموزش پیراشکی با کرم لیمویی

حالا خمیر را یک ساعت در جای گرم قرار می‌دهیم تا عمل بیاید و حجم آن افزایش یابد. بعد از یک ساعت، با دست پف خمیر را گرفته و دوباره ورز می‌دهیم. سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می‌کنیم تا به ضخامت 2 سانت درآید.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک کاسه بزرگ را وسط خمیر قرار می‌دهیم و خمیر را برش می‌زنیم تا یک شکل گرد به‌دست آید. سپس خمیر را به صورت مثلثی به 8 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. حالا یک ربع دیگر روی خمیر را می‌پوشانیم و استراحت می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه برمی‌داریم و روغن را درون آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس خمیرهای مثلثی را درون روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا هر دو طرف آنها سرخ شود. بعد از سرخ شدن، آنها را کنار می‌گذاریم و به تهیه کرم لیمویی می‌پردازیم.

آموزش پیراشکی با کرم لیمویی

برای درست کردن کرم لیمویی، یک قابلمه برمی‌داریم و آرد گندم، نشاسته، زرده تخم مرغ، شیر، شکر، پوست لیمو رنده شده و آب لیمو ترش را به آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ شود. در این مرحله، کره و وانیل را اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی کمی خنک شد، آن را در یک قیف می‌ریزیم. حالا پیراشکی‌های خنک شده را برمی‌داریم و برش می‌زنیم و از کرم لیمویی درون آنها می‌ریزیم. در انتها، روی پیراشکی‌ها را با پودر قند تزئین می‌کنیم.