آموزش پیراشکی مارپیچی مرغ

پیراشکی یک نوع غذای خوشمزه و شبیه ساندویچ است که از خمیر و یک مایه گوشتی درست می‌شود. در این دستور پخت، خمیر به تنهایی آماده می‌شود و با گوشت مرغ و سبزیجات پر می‌شود. سپس این خمیر به شکل مارپیچ در قالب قرار می‌گیرد و در فر پخته می‌شود. این غذا شبیه به بورک ترکی است. شما می‌توانید هر نوع موادی که دوست دارید را داخل خمیر قرار دهید. در این دستور ما از مرغ پخته و سبزیجاتی مثل فلفل دلمه‌ای و قارچ استفاده کرده‌ایم. همچنین، اگر دوست دارید، می‌توانید مرغ را حذف کرده و فقط با سبزیجات پیراشکی درست کنید. برای یادگیری طرز تهیه پیراشکی مارپیچی مرغ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱ لیوان
آرد ۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق غذا خوری
زردچوبه کمی
مواد داخل پیراشکی
مرغ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
مواد رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

آموزش پیراشکی مارپیچی مرغ

مرحله 1

برای شروع کار، ابتدا مواد لازم را آماده کنید. تخم‌مرغ و شیر ولرم را در یک کاسه بکوبید تا خوب مخلوط شوند. سپس روغن مایع را اضافه کنید. در یک کاسه دیگر، آرد را با خمیر مایه، شکر، نمک و زردچوبه مخلوط کنید. بعد از اینکه همه مواد را آماده کردید، مخلوط مایع را به تدریج به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

مرحله 2

خمیر را روی یک سطح صاف بگذارید و آن را کمی ورز بدهید تا نرم و لطیف شود. سپس خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید. بگذارید خمیر حدود یک ساعت در محیط گرم بماند تا بپزد.

مرحله 3

در این مدت، می‌توانید مایه داخل پیراشکی را آماده کنید. مرغ پخته شده را ریز خرد کنید و فلفل دلمه‌ای و قارچ را نیز به قطعات کوچک برش دهید. سپس این مواد را با هم خوب مخلوط کنید و به اصطلاح تفت دهید تا نرم شوند. در آخر، پنیر پیتزا را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4

پس از اینکه خمیر پف کرد، آن را به شکل مستطیل نازک پهن کنید. سپس مواد داخل پیراشکی را به صورت یکنواخت روی خمیر پخش کنید و از یک طرف خمیر را رول کنید تا شبیه مارپیچ شود. بعد از اینکه تمام خمیر را رول کردید، آن را به صورت حلزونی در قالب بچینید.

مرحله 5

قالب را در فر گرم شده قرار دهید و بگذارید پیراشکی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا طلایی و خوشمزه شود. برای براق شدن روی پیراشکی، قبل از گذاشتن آن در فر، زرده تخم‌مرغ، شیر و زعفران دم کرده را به عنوان رومال روی آن بزنید.

مرحله 6

بعد از پخت، پیراشکی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را برش زده و سرو کنید. امیدواریم این پیراشکی خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید!