آموزش پیراشکی ژامبون

پیراشکی ژامبون یکی از غذاهای خوشمزه است که مردم در نقاط مختلف دنیا آن را تهیه می‌کنند. این غذا با مواد متنوعی درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این پیراشکی خوشمزه، با مجله رضیم آنلاین همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
آرد ۱٫۵ لیوان
خامه ترش ۱ بسته
کره ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱ لیوان
ژامبون گوشت یا مرغ ۶ ورق
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه پیراشکی ژامبون

آماده کردن خمیر

برای درست کردن پیراشکی ژامبون خوشمزه، ابتدا آرد را همراه با خامه ترش، کره نرم شده و کمی نمک در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.

برش دادن خمیر

بعد از آماده شدن خمیر، روی میز کمی آرد بپاشید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید. می‌توانید با سیخ یا کاسه کوچک، خمیر را دایره‌ای برش بزنید.

اضافه کردن ژامبون و پنیر پیتزا

در این مرحله، در وسط هر دایره خمیر کمی ژامبون تکه‌تکه شده و پنیر پیتزا بگذارید. کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. سپس خمیر را از وسط تا کنید تا به شکل نیم دایره درآید.

گرم کردن فر

برای اینکه خمیرها باز نشوند، لبه‌های آنها را با چنگال فشار دهید تا محکم شوند. بعد از آن، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود و سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

چیندن پیراشکی ها در سینی فر

پیراشکی‌های آماده شده را در سینی فر بچینید. سپس زرده تخم‌مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. با قلم‌مو، زرده تخم‌مرغ را روی پیراشکی‌ها بمالید.

سرو

حالا سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید بپزد. وقتی پیراشکی‌ها پخته شدند، چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آنها رنگ بگیرد. سپس آن را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید.