آموزش چاینیز نودل

چاینیز نودل یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود و به عنوان یک غذای جهانی شناخته می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه چاینیز نودل، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ½ پیمانه
کلم برگ سفید ½ پیمانه
هویج ½ پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی ½ پیمانه
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
نودل ۲ بسته
سیر ۲ حبه
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ¼ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش چاینیز نودل

مرحله اول

برای تهیه چاینیز نودل خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به صورت ورقه‌ای برش می‌دهیم و آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا سینه‌های مرغ را درون تابه قرار می‌دهیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب مرغ خارج نشود. پس از پختن سینه مرغ، آن را از تابه خارج می‌کنیم. سپس کلم برگ را به صورت رشته‌ای خرد کرده و می‌شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله، کلم برگ را در یک آبکش ریخته و اجازه می‌دهیم آب اضافی‌اش کاملاً خارج شود. سپس فلفل دلمه‌ای و هویج را شسته و هر دو را به صورت نازک خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، دوباره مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و حرارت را متوسط می‌کنیم تا…

“““html

می دهیم، سپس کلم سفید را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود. حالا هویج خرد شده را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا یک قابلمه آب روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب بجوش بیاید. سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا سبزیجات کاملاً نرم شوند. در ادامه، سیر را ریز رنده می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، سیر را به تابه اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن، سس سویا و رب انار به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می‌کنیم. سپس خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد با هم ترکیب و مزه‌دار شوند.

مرحله هفتم

یادمان باشد که به خاطر شور بودن سس سویا، نمک را خیلی کم به تابه اضافه کنیم. وقتی آب قابلمه جوش آمد، نودل را با ادویه مخصوصش به آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نودل نرم شود.

مرحله هشتم

حالا سینه‌های مرغ پخته شده را به تابه می‌ریزیم و با بقیه مواد ترکیب می‌کنیم. بعد از ۱۰ دقیقه، نودل را بدون آبکشی در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافیش برود، سپس به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

بعد از این، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند. در آخر، چاینیز نودل را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و به دلخواه با پیازچه خرد شده تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)