آموزش چپلی کباب

چپلی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در خاورمیانه است. این غذا در کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند با دستور مشابهی تهیه می‌شود. اگر تمایل دارید مراحل تهیه چپلی کباب را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
گشنیز ۱ دسته کوچک
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۴ حبه
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
پودر زیره ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش چپلی کباب

مرحله اول

برای درست کردن چپلی کباب خوشمزه، اولین قدم این است که گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بکنید و بعد آنها را رنده کنید. سپس پیاز را هم پوست گرفته و رنده کنید و به گوجه‌فرنگی‌ها اضافه کنید. در نهایت، آب اضافی آنها را با دست بگیرید.

مرحله دوم

در این مرحله، گشنیز را که شسته‌اید، ریز خرد کنید و به همراه پیاز و گوجه‌فرنگی آب‌گرفته شده در یک کاسه بریزید. سپس سیرها را رنده کنید و به کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را همراه با تخم‌مرغ، آرد نخودچی، پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر تخم گشنیز و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و با دست مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب همگن و یکدست شود.

مرحله چهارم

اگر مایه کباب خیلی شل است، کمی آرد نخودچی بیشتر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا به قوام مطلوب برسد. بعد از آن، یک تابه روی حرارت بگذارید و حدود نصف فنجان روغن در آن بریزید.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن خوب داغ شد، از مایه کباب به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و در دستان خود شکل دهید. سپس آن را با کف دست کاملاً صاف کنید و داخل روغن داغ بیندازید.

مرحله ششم

زمانی که لبه‌های کباب کم‌کم قهوه‌ای شد، آن را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. ادامه دهید تا تمام مایه کباب را به همین روش شکل دهید و در روغن سرخ کنید.

مرحله هفتم

وقتی هر دو طرف کباب‌ها سرخ شد، آنها را از تابه خارج کنید و با دستمال روغن اضافی‌شان را بگیرید. در نهایت، کباب‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و کنار نان یا برنج سرو کنید. نوش جان!