آموزش چیز برگر

چیز برگر یکی از برگرهای محبوب و خوشمزه در دنیا است که به عنوان یک غذای بین‌المللی شناخته می‌شود. این غذا همان همبرگر است که معمولاً با پنیر گودا سرو می‌شود. البته استفاده از پنیر گودا ساده‌ترین نوع چیز برگر است و در برخی رستوران‌ها، چند نوع پنیر را روی حرارت قرار می‌دهند تا ذوب شوند و بعد به برگر اضافه می‌کنند. این روش باعث می‌شود چیز برگری که به این صورت تهیه می‌شود، کالری بالایی داشته باشد و به همین دلیل برای افراد چاق و کم‌تحرک توصیه نمی‌‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم
سویا ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
سیر ۲ حبه
پنیر ورقه‌ای ۸ عدد
ژامبون یا کالباس ۴ ورق
پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
نان همبرگر ۴ عدد

دستور پخت چیز برگر

آماده سازی سویا و گوشت

در ابتدا، سویا را در یک کاسه آب خیس می‌کنیم تا نرم و حجیم شود. سپس گوشت را یک بار چرخ می‌کنیم و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. بعد از آن، آب سویا را دور می‌ریزیم و سویا را به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

چرخ کردن گوشت و سویا و افزودن ادویه

در این مرحله، گوشت همراه سویا را یک بار دیگر چرخ می‌کنیم. سپس پیاز و سیر را رنده می‌کنیم و با فشار دست آب آنها را جدا می‌کنیم. سپس این آب را به مخلوط گوشت و سویا اضافه می‌کنیم. در نهایت، نمک، فلفل قرمز، پودر پیاز و تخم گشنیز را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

ورز دادن

حالا با دست، مواد را به مدت ۱۵ دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملاً یکدست و چسبنده شوند. اگر می‌خواهید برگرها خوب قوام بگیرید، این مرحله را با حوصله انجام دهید. پس از پایان ورز دادن، باید برگرها را به شکل دلخواه قالب بزنیم.

قالب زدن

اگر دستگاه برگر زن دارید، می‌توانید خیلی راحت برای قالب زدن برگرها استفاده کنید، اگر دستگاه مخصوص ندارید، می‌توانید از یک درب ظرف بزرگ که اندازه‌اش با برگرها هماهنگ است استفاده کنید. کافیست یک پلاستیک فریزر داخل درب قرار دهید، سپس مقداری از مایه برگر را داخل آن بریزید و با فشار دست آن را پرس کنید.

استراحت دادن به مواد

حالا با لبه‌های پلاستیک فریزر می‌توانید برگر را از قالب خارج کنید و با همان پلاستیک کنار هم بچینید. بعد از اینکه همه برگرها را قالب زدید، آن‌ها را حداقل به مدت یک ساعت در فریزر با حداکثر دما قرار دهید تا کمی استراحت کنند و برای پخت آماده شوند.

پخت برگرها

برای پخت برگرها بهتر است از صفحه گریل استفاده کنید، چرا که برگرها در این حالت جمع نمی‌شوند و آب آنها به خود گوشت جذب می‌شود و طعم بهتری خواهد داشت. اگر صفحه گریل ندارید، می‌توانید از تابه دو طرفه (سمت گریل) استفاده کنید.

اضافه کردن پنیر ورقه ای

اگر مجبورید برگرها را در روغن سرخ کنید، در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید به حدی که فقط تابه چرب شود. سپس برگرها را با حرارت بالا سرخ کنید تا آب نیندازند. پس از اینکه هر دو طرف برگرها سرخ شد، کمی پنیر ورقه‌ای روی آن‌ها قرار دهید.

سرو

یک دقیقه دیگر اجازه دهید برگرها روی حرارت بمانند، سپس آنها را به همراه پنیر داخل نان همبرگر قرار دهید. می‌توانید یک برگ ژامبون یا کالباس هم روی پنیر بگذارید و با مواد دلخواه مثل خیارشور، کاهو و گوجه‌فرنگی نان را پر کنید و با سس دلخواه سرو نمایید.

نکات تهیه چیزبرگر

چیزبرگر با گوشت مرغ

اگر می‌خواهید این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید، کافیست به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید و اگر از سویا استفاده می‌کنید، کمی چربی به گوشت مرغ اضافه کنید تا موقع پخت خشک نشود.