آموزش چیز کیک تیرامیسو

تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که از بیسکوییت‌های خاص، خامه و پنیر درست می‌شود. در نسخه چیز کیک تیرامیسو، از یک کیک اسفنجی ساده استفاده می‌شود که با مواد خاص چیز کیک پوشانده می‌شود. همچنین این کیک با قهوه مزه‌دار می‌شود تا طعمی مشابه تیرامیسو بگیرد. این چیز کیک بسیار مطبوع و خوشمزه است و می‌تواند به عنوان دسر در مهمانی‌ها تقدیم شود. برای مشاهده روش کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه چیز کیک تیرامیسو، به ادامه مطلب در سایت رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم چیز کیک تیرامیسو
قهوه تلخ نصف پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته ۳۰۰ گرم
ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
ژلاتین ۶ ورق
شکر ۵۰ گرم
وانیل به مقدار لازم
مواد لازم برای کیک اسفنجی
تخم مرغ ۴ عدد
آب سرد ۴ قاشق غذا خوری
وانیل شکری ۱ قاشق مربا خوری سر پر
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۱۸۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سر صاف

آموزش چیز کیک تیرامیسو

مرحله اول

برای درست کردن چیز کیک خوشمزه تیرامیسو ابتدا یک کاسه بگذارید و تخم‌مرغ‌ها را درون آن بشکنید. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله دوم

سپس آب سرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود. همچنین فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

“`مرحله سوم

در این مرحله، کف قالب را با کاغذ روغنی پوشش می‌دهیم و کمی چرب می‌کنیم. سپس مخلوط خمیری را داخل قالب می‌ریزیم و آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون فر می‌گذاریم تا کیک بپزد. بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر بیرون آورده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود.

مرحله چهارم

حالا باید کیک را از قالب جدا کنیم و به آرامی کاغذ روغنی را از آن جدا کنیم. سپس کیک را بر روی توری قرار می‌دهیم تا به طور کامل خنک شود. بعد از این مرحله، کیک را به مدت یک یا دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد و خنک شود.

مرحله پنجم

برای تهیه قهوه تلخ، مقداری قهوه را درون یک لیوان می‌ریزیم و روی کیک سرد می‌پاشیم تا خوب جذب کیک شود. سپس یک کاسه برمی‌داریم و پنیر خامه‌ای، ماسکارپونه، شکر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست و نرم شوند. این کار را با همزن انجام می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله، ژلاتین را در آب سرد می‌ریزیم و می‌گذاریم برای مدتی خیس بخورد تا نرم شود. سپس یک قابلمه انتخاب می‌کنیم و چند قاشق از مخلوط پنیر و خامه را درون آن می‌ریزیم و کمی حرارت می‌دهیم تا مخلوط نرم و روان شود.

مرحله هفتم

بعد از ۷ دقیقه که ژلاتین در آب خیس خورد و نرم شد، آن را از آب خارج کرده و با مواد گرم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً حل شود. این مایع را به مخلوط پنیر اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا به خوبی ترکیب شود. در پایان، خامه فرم گرفته شده را هم به این ترکیب اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا کیک را درون یک قالب کمربندی قرار می‌دهیم و مخلوط کرم را روی آن می‌ریزیم. سپس به مدت ۴ تا ۸ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خود را بگیرد و سفت شود. بعد از این زمان، به آرامی کیک را از قالب کمربندی خارج کرده و در ظرف مناسبی برای سرو قرار می‌دهیم.