آموزش چیز کیک لوتوس
چیز کیک یکی از محبوبترین کیکها در دنیا است. روشهای زیادی برای درست کردن آن وجود دارد. یکی از این نوعها، چیز کیک لوتوس است. لوتوس یک نوع بیسکوییت مخصوص است که از بیسکوییت برشته و روغنهای گیاهی تهیه میشود. برای درست کردن کرم این کیک نیز از آرد گندم، سویا، شکر قهوهای و دارچین استفاده میشود. این کرم و بیسکوییت لوتوس را میتوانید در فروشگاههای قنادی پیدا کنید. لوتوس به عنوان یکی از خوشمزهترین بیسکوییتها در دنیا شناخته شده است. این دستور غذا نیاز به فر ندارد و به طور کلی نیازی به پخت نیست. این چیز کیک یکی از انواع کیکهای یخچالی است که فقط نیاز به زمان برای استراحت در یخچال دارد و پایه آن از بیسکوییت آماده است. میتوانید این کیک را در قالبهای کمربندی درست کنید یا در ظرفهای تکنفره برای جشنها و تولدها سرو نمایید. برای دیدن آموزش تهیه چیز کیک لوتوس ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم چیز کیک لوتوس | |
پنیر ماسکارپونه | ۱ عدد (۲۰۰ گرم) |
خامه صبحانه | ۲ عدد (۴۰۰ گرم) |
شیر عسل | ۱ قوطی |
پودر بیسکوییت لوتوس | ۲ بسته (۱۵۰ گرم) |
پودر ژلاتین | یک و نیم قاشق غذا خوری |
آب | نصف لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
کرم لوتوس | به مقدار دلخواه |
آموزش چیز کیک لوتوس
مرحله اول
برای شروع تهیه چیز کیک خوشمزه لوتوس، ابتدا یک کاغذ روغنی در کف قالب کمربندی بگذارید. بعد، بیسکوییتهای لوتوس را در یک آسیاب پودر کنید و در یک کاسه بریزید. سپس کره را روی بخار آب ذوب کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، بیسکوییتهای پودر شده را به کره ذوبشده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری از خامه صبحانه را هم به این مخلوط اضافه کنید. این ترکیب باید به شکل یک خمیر خشک در بیاید.
مرحله سوم
خمیر بهدستآمده را در کف قالب بریزید و با استفاده از دستان یا ته لیوان آن را فشرده و صاف کنید. سپس قالب را در یخچال بگذارید تا سفت شود. در یک ظرف دیگر، پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید تا حالت اسفنجی بگیرد.
مرحله چهارم
ژلاتین را روی بخار آب یا در مایکروویو قرار دهید تا حل و شفاف شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. یک کاسه بردارید و پنیر را که حدود ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بوده داخل آن بریزید. سپس با همزن برقی بزنید تا نرم شود.
مرحله پنجم
شیر صندلی و خامه را به پنیر اضافه کنید. میتوانید میزان شیر عسل را کمتر بریزید تا خیلی شیرین نشود. سپس با همزن برقی آن را خوب بزنید تا یکدست و کمی پفدار شود. به تدریج ژلاتین حل شده را به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله دقت کنید که ژلاتین کاملاً خنک شده باشد، زیرا اگر داغ باشد مواد را خراب میکند. بیسکوییت را از یخچال بیرون آورده و مواد پنیری را به آرامی روی آن بریزید و خوب صاف کنید. سپس قالب را در یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار دهید تا خوب جا بیفتد.
مرحله هفتم
بعد از اینکه چیز کیک کاملاً سفت شد، آن را از یخچال بیرون آورده و با دقت با چاقو از قالب جدا کنید. سپس در ظرف دلخواه قرار دهید و روی آن را با پودر بیسکوییت لوتوس و کرم لوتوس به شکل دلخواه تزیین کنید.