“`html
آموزش چیز کیک پرتقال
چیز کیک یکی از کیکهای محبوب در دنیا است. روشهای متنوعی برای درست کردن چیز کیک وجود دارد. یکی از این روشها، دستور تهیه چیز کیک پرتقال است. در این دستور، پایه چیز کیک از بیسکوییتهای آماده درست شده و تنها کافی است که مایه پنیری آن در فر پخته شود. دستور زیر، چیز کیک را به صورت مافین بیان کرده است که نیازی به زمان طولانی برای پخت ندارد. روی مایه پنیری هم از سس پرتقال استفاده شده که تهیه آن کار سختی نیست. این چیز کیک میتواند به عنوان دسر سرو شود و همچنین میتواند به عنوان یک نوع شیرینی برای پذیرایی در مهمانیها یا عصرانه کنار چای یا قهوه استفاده شود.
مواد لازم چیز کیک پرتقال | |
بیسکوییت پتی بور کاکائویی | یک و نیم بسته |
کره | ۸۰ گرم |
پنیر لبنه | ۵۰۰ گرم |
خامه | ۲۰۰ میلیلیتر |
پودر قند | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه خشخاش | ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه |
آب پرتقال تازه | ۲ لیوان |
شکر دانه ریز | نصف لیوان |
نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه چیز کیک پرتقالی
مرحله اول
برای پایه این کیک، از بیسکوییت استفاده میکنیم. ابتدا بیسکوییتهای پتی بور را پودر میکنیم. برای این کار میتوانید از آسیاب یا هاون دستی استفاده کنید. همچنین میتوانید بیسکوییتها را با رنده ریز رنده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، کره را در یک کاسه میریزیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا ذوب شود. سپس آن را به بیسکوییتها اضافه میکنیم. همچنین میتوانید کره و بیسکوییتهای پودر شده را به همراه هم در یک آسیاب یا مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
قالب مافین را آماده میکنیم. در هر قالب یک کاغذ مافین میگذاریم. سپس مخلوط بیسکوییت و کره را درون کپسولهای مافین میریزیم و خوب فشرده میکنیم تا سفت شود.
“`
و همه چیز را به خوبی مخلوط کنیم. یک کاسه دیگر آماده میکنیم.
مرحله چهارم
پنیر لبنه، خامه و پودر قند را داخل کاسه میریزیم و با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه میزنیم تا مخلوط فرم بگیرد. بعد، به این مخلوط آرد، نشاسته، وانیل و در صورت تمایل، کمی خشخاش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا همزن را کنار میگذاریم و تخممرغها را به مخلوط اضافه میکنیم. سپس به آرامی با لیسک هم میزنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند. در نهایت، مخلوط پنیر را روی پایه بیسکوییتها میریزیم.
مرحله ششم
حالا کاسه را داخل فر که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم تا بپزد. در حین پخت، میتوانیم سس را آماده کنیم. برای این کار، آب پرتقال، نشاسته و شکر ریز را داخل یک قابلمه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و با لیسک مرتب هم میزنیم تا سس غلیظ شود. بعد از اینکه سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمیداریم و ادامه میدهیم به هم زدن تا سس کم کم خنک شود.
مرحله هشتم
وقتی که مافینها پخته شدند، آنها را از فر خارج میکنیم و صبر میکنیم کمی خنک شوند. برای اینکه مطمئن شویم چیز کیکها به خوبی پختهاند، میتوانیم به وسط آنها نگاه کنیم. اگر غلیظ شده باشند، یعنی آمادهاند و نیاز نیست روی آنها رنگ طلایی بیفتد.
مرحله نهم
نکتهای که باید به یاد داشته باشیم این است که چیز کیکها کوچکاند و خیلی زمان نمیبرند تا بپزند؛ حدود ۱۵ دقیقه کافی است. پس از پخت، سس را روی آنها میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا کمی استراحت کند و خنک شود.