“`html
آموزش چیز کیک کیوی
چیز کیک یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا است که طرفداران زیادی دارد. ترکیب پنیر و شکر در کنار هم طعم بسیار خوبی را ایجاد میکند. این کیک به صورت سه لایه است. لایه اول از بیسکوییت و فندق درست میشود. لایه دوم از پنیر و خامه تهیه میشود که در فر پخته میشود. لایه سوم به وسیله ژله و میوهها تزئین میشود. در این چیز کیک از کیوی و ژله کیوی استفاده شده است. شما میتوانید به دلخواه خود از توت فرنگی یا موز نیز در لایه آخر استفاده کنید. این چیز کیک را میتوان به عنوان دسر در مهمانیها و جشنها سرو کرد.
مواد لازم چیز کیک کیوی | |
بیسکوییت پتی بور | ۲ بسته |
فندق آسیاب شده | نصف لیوان |
کره یا مارگارین | ۱۰۰ گرم |
پنیر لبنه | ۶۰۰ گرم |
پودر شکر | ۱ لیوان |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
ژله کیوی فوری | ۱ بسته |
کیوی | ۵ عدد |
طرز تهیه چیز کیک کیوی
مرحله اول
برای درست کردن چیز کیک خوشمزه، ابتدا بیسکوییتها را خوب خرد میکنیم. سپس آنها را با کره ذوب شده مخلوط میکنیم و با دست میزنیم تا کره به خورد بیسکوییتها برود. در نهایت، فندق آسیاب شده را به مخلوط بیسکوییتها اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس یک قالب کمربندی آماده میکنیم. کف قالب را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بعد با پشت قاشق یا ته لیوان مخلوط بیسکوییت و سایر مواد را فشرده و صاف میکنیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت میدهیم.
مرحله سوم
در یک کاسه، پنیر لبنه را با پودر شکر مخلوط میکنیم و با همزن به مدت ۳ دقیقه میزنیم. سپس خامه، آرد و نشاسته را اضافه میکنیم و دوباره کمی هم میزنیم. تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله وانیل را نیز اضافه میکنیم و مخلوط را به خوبی هم میزنیم تا همه مواد کاملا ترکیب شوند.
“““html
قالب را از یخچال خارج میکنیم. دور لبههای قالب فویل میپیچیم. سپس مواد مخلوط شده را به آرامی روی بیسکوییتها میریزیم. فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
قالب کمربندی که دورش فویل پیچیدهایم، را داخل یک قالب بزرگتر قرار میدهیم. سپس تا نصفه آب جوش داخل قالب بزرگتر میریزیم. این ترکیب را حدود یک و نیم ساعت درون فر با همان دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد میپزیم.
مرحله پنجم
سپس فر را خاموش میکنیم اما کیک را از فر بیرون نمیآوریم و به مدت ۴۰ دقیقه صبر میکنیم تا کیک در فر باقی بماند. بعد از آن، کیک را خارج کرده و میگذاریم تا به دمای اتاق برسد. در این مدت، ژله کیوی را آماده میکنیم. یک کاسه برمیداریم و پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
سپس مخلوط را روی بخار کتری قرار میدهیم تا شفاف شود و پودر ژله کاملاً حل شود. بعد از آن، نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا هم دما با محیط شود. کیویها را شسته و پوست میگیریم.
مرحله هفتم
سپس کیویها را به صورت ورقهای خرد میکنیم. ورقههای کیوی را به صورت نیم ردیف روی کیک میچینیم. سپس ژله که به دمای اتاق رسیده را به آرامی روی کیویها میریزیم. بعد از آن به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ژله خودش را بگیرد. بعد به آرامی از قالب کمربندی خارج میکنیم.