“`html
آموزش چیکن استراگانف
چیکن استراگانف یکی از غذاهای معروف روسی است که شباهت زیادی به بیف استروگانف دارد، اما در تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میشود. برای یادگیری آموزش کامل و مرحله به مرحله چیکن استراگانف با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ کامل | ۱ عدد |
خامه | ۱۵۰ گرم |
قارچ | ۷۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
شیر | ۲ لیتر |
کره | ۵۰ گرم |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن و پاپریکا | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
روغن و زردچوبه | به اندازه کافی |
آموزش چیکن استراگانف
مرحله اول
در ابتدا خامه، شیر و کره را از یخچال بیرون میآوریم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. سپس سینه مرغ را خوب شسته و آن را به تکههای کوچک خرد میکنیم. برای پیاز نیز، آن را پوست کرده و به صورت نگینی خرد میکنیم.
مرحله دوم
حالا یک قابلمه را روی حرارت کم قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. وقتی روغن کمی داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. مقداری زردچوبه و فلفل هم به آن اضافه میکنیم و ادامه میدهیم تا پیازها نرم شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، تکههای مرغ را به قابلمه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا رنگ مرغها تغییر کند و کمی سرخ شوند. سپس شیر را به مخلوط اضافه کرده و اجازه میدهیم تا به آرامی به جوش بیاید.
مرحله چهارم
در ادامه، مخلوطی که داریم را روی حرارت کم قرار میدهیم و به آن کره و یک قاشق روغن مایع اضافه میکنیم. پس از ذوب شدن کره، آرد را به مخلوط اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا آرد گوله نشود و رنگ آن تغییر کند.
“““html
آن تغییر کند و به رنگ کرمی تبدیل شود.
مرحله پنجم
سپس مخلوط مرغ و شیر را به بقیه مواد اضافه میکنیم و همهی مواد را به خوبی مخلوط مینماییم تا زمانی که همهی مواد خوب با هم ترکیب و غلیظ شوند. در این مدت، قارچها را با یک دستمال مرطوب تمیز میکنیم و به سرعت آنها را آبکش مینماییم (میتوانید پوست روی آنها را نیز بکنید).
مرحله ششم
سپس روی تخته آشپزخانه، قارچها را به صورت ورقهای نازک خرد کرده و کنار میگذاریم. هنگامی که مواد کمی غلیظ شد، خامه را به آنها اضافه میکنیم و به طور مداوم هم میزنیم تا خامه به خوبی در غذا حل شود. سپس، قارچهای خرد شده را همراه با کمی آویشن و پاپریکا اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا حرارت را کم میکنیم تا قارچها پخته شوند. اگر چیکن استروگانف آبدار دوست دارید، باید پس از پختن قارچها قابلمه را از روی حرارت بردارید، ولی اگر چیکن استروگانف غلیظتری میخواهید، باید به پخت ادامه دهید تا مواد به خوبی غلیظ شوند.
مرحله هشتم
سیبزمینی را پوست میگیریم، میشوییم و به صورت خلالهای بسیار نازک برش میزنیم. سپس آنها را در تابهای با روغن سرخ میکنیم. چیکن استروگانف آماده را در ظرفی میریزیم و با سیبزمینی سرخ کرده روی آن را تزئین میکنیم. نوش جان!