آموزش چیکن تیکا ماسالا

چیکن تیکا ماسالا یک نوع کباب خوشمزه و معروف است که اصالت آن به هند برمی‌گردد. برای یادگیری این دستور پخت لذیذ، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
سیخ چوبی به تعداد کافی

دستور پخت چیکن تیکا ماسالا

مرحله اول

برای درست کردن چیکن تیکا ماسالای هندی، ابتدا سینه مرغ را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم، طوری که شبیه تکه‌های جوجه کباب شوند. بعد، ماست را همراه با ادویه‌های گرام ماسالا، پودر سیر، پودر زنجبیل، دارچین، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه تمام مواد را مخلوط کردیم، تکه‌های مرغ را به کاسه اضافه می‌کنیم و آنها را به خوبی با ادویه‌ها ترکیب می‌کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال نگه می‌داریم تا خوب طعم‌دار شود.

مرحله سوم

اگر وقت کافی نداریم، می‌توانیم مرغ را بدون استراحت کباب کنیم. سیخ‌های چوبی را ۲۰ دقیقه قبل از کباب کردن در آب یخ بخیسانیم تا هنگام پخت، نسوزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه مرغ به مدت کافی استراحت کرد، آن را از یخچال خارج می‌کنیم و به سیخ می‌زنیم. سپس ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. اگر دوست داشتیم می‌توانیم کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنیم یا بدون روغن کباب کنیم.

مرحله پنجم

وقتی که ماهیتابه خوب داغ شد، سیخ‌های کباب را در آن می‌چینیم و اجازه می‌دهیم هر طرف کباب‌ها حدود ۳ دقیقه بپزد. در نهایت، کباب‌ها را در یک ظرف سرو کرده و می‌توانیم با برنج یا نان همراهشان سرو کنیم.