آموزش چیکن وینگز

چیکن وینگز یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در آمریکا است. این غذا با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام تهیه چیکن وینگز، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

“““html
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن آفتابگردان ۴ قاشق غذاخوری
بال مرغ ۲۰ عدد
ماست ۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو ترش ½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ½ لیمو ترش
جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن، پودر فلفل و اورگانو از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس روکش
سس تند ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس ماست
ماست ۱ پیمانه
جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش چیکن وینگز

مرحله اول

برای درست کردن چیکن وینگز خوشمزه، ابتدا چربی روی بال‌های مرغ را جدا می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد ماست را با روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر فلفل و اورگانو در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا آب لیمو تازه را به همراه پوست آن و رب گوجه‌فرنگی به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس جعفری تازه را شسته و ریز خرد می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم و دوباره همه را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، بال‌های مرغ را به کاسه اضافه کرده و خوب ماساژ می‌دهیم تا طعم‌ها به بال‌ها بچسبند. سپس روی کاسه را با درپوش می‌پوشانیم و می‌گذاریم بال‌های مرغ به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند.

مرحله چهارم

پس از این زمان، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و بال‌های مرغ طعم‌دار شده را در سینی می‌چینیم و سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

حالا می‌گذاریم بال‌های مرغ به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزند تا کاملاً پخته و طلایی شوند. در این حین، به درست کردن سس روکش می‌پردازیم و کره را روی بخار کتری ذوب می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کره ذوب شده را با سس تند و شکر در یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم. سپس برای تهیه سس ماست، جعفری را ریز خرد کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حال ماست را به کاسه اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه می‌زنیم و خوب هم می‌زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و بال‌های مرغ را بلافاصله در کاسه سس روکش قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در ادامه، بال‌های مرغ را به خوبی با سس مخلوط می‌کنیم و سپس در ظرف سرو می‌گذاریم. در نهایت، بال‌ها را با کمی پیازچه خرد شده تزیین کرده و به همراه سس ماست سرو می‌کنیم. نوش جان.