“`html
آموزش چیکن وینگز
چیکن وینگز یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در آمریکا است. این غذا با دستورهای مختلفی تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام تهیه چیکن وینگز، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
روغن آفتابگردان | ۴ قاشق غذاخوری |
بال مرغ | ۲۰ عدد |
ماست | ۵ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پوست لیمو ترش | ½ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
جعفری تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن، پودر فلفل و اورگانو | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس روکش |
|
سس تند | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس ماست |
|
ماست | ۱ پیمانه |
جعفری تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش چیکن وینگز
مرحله اول
برای درست کردن چیکن وینگز خوشمزه، ابتدا چربی روی بالهای مرغ را جدا میکنیم و کنار میگذاریم. بعد ماست را با روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر فلفل و اورگانو در یک کاسه مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا آب لیمو تازه را به همراه پوست آن و رب گوجهفرنگی به کاسه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس جعفری تازه را شسته و ریز خرد میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم و دوباره همه را به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، بالهای مرغ را به کاسه اضافه کرده و خوب ماساژ میدهیم تا طعمها به بالها بچسبند. سپس روی کاسه را با درپوش میپوشانیم و میگذاریم بالهای مرغ به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند.
مرحله چهارم
پس از این زمان، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و بالهای مرغ طعمدار شده را در سینی میچینیم و سینی را در طبقه میانی فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا میگذاریم بالهای مرغ به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزند تا کاملاً پخته و طلایی شوند. در این حین، به درست کردن سس روکش میپردازیم و کره را روی بخار کتری ذوب میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، کره ذوب شده را با سس تند و شکر در یک کاسه مناسب ترکیب میکنیم. سپس برای تهیه سس ماست، جعفری را ریز خرد کرده و در یک کاسه میریزیم.
مرحله هفتم
حال ماست را به کاسه اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه میزنیم و خوب هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. بعد از ۳۰ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و بالهای مرغ را بلافاصله در کاسه سس روکش قرار میدهیم.
مرحله هشتم
در ادامه، بالهای مرغ را به خوبی با سس مخلوط میکنیم و سپس در ظرف سرو میگذاریم. در نهایت، بالها را با کمی پیازچه خرد شده تزیین کرده و به همراه سس ماست سرو میکنیم. نوش جان.