آموزش ژامبون مرغ

ژامبون مرغ یکی از خوراکی‌های محبوب در دنیا است که با طعم‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این خوراکی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم ژامبون مرغ
گوشت مرغ ۷۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
آب یخ یک سوم لیوان
شیر خشک ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
گوشت گوساله ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۵ حبه
نمک ۲ قاشق مرباخوری
جوز هندی ۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل و پودر هل از هر کدام ½ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و آویشن از هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پاپریکا و دارچین از هر کدام ½ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز و پودر کاری از هر کدام ½ قاشق مرباخوری
پودر سیر و فلفل قرمز ½ قاشق مرباخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه ژامبون مرغ

مرحله اول

برای شروع تهیه ژامبون مرغ، ابتدا برش‌های نازک از گوشت گوساله روی تخته آشپزخانه بزنید. سپس گوشت مرغ را سه بار چرخ کنید و در آخر آن را در غذاساز بریزید و میکس کنید. وقتی که مخلوط یکدست شد، زرده تخم‌مرغ و روغن را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا این مخلوط را خوب میکس کنید و کم‌کم در سه مرحله آب یخ را به آن اضافه کنید تا ترکیب به خوبی با هم مخلوط شود.

“““html

ما به مواد دیگر افزوده و آن‌ها را مخلوط می‌کنیم تا مایه نرم و یکنواختی ایجاد شود. سپس شیرخشک، نشاسته ذرت، گوشت قرمز، هویج ریز شده، پسته خرد شده، سیر، نمک و تمام ادویه‌ها و سس خردل را به این مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تمام مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم و داخل کاور قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید که کم‌کم کاور را پر کرده و با فشار کمی هم می‌زنیم تا هوا به داخل مایه نفوذ نکند و کالباس به صورت صاف و یکدست در آید. بعد از پر کردن، کاور را روی سطح کار می‌غلتانیم تا هوای اضافی خارج شود.

مرحله چهارم

سپس سر کاور را با نخ یا سیم محکم می‌بندیم. بعد یک قابلمه که ژامبون به راحتی در آن جا بگیرد، تا نصف آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم. وقتی آب جوش آمد، ژامبون را داخل آن قرار می‌دهیم و به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا بپزد.

مرحله پنجم

پس از این مدت و زمانی که پخت ژامبون به پایان رسید، آن را از آب جوش خارج کرده و بلافاصله در آب یخ می‌گذاریم تا خنک شود. سپس آن را در یخچال قرار می‌دهیم و می‌گذاریم از شب تا صبح بماند. بعد از آن، برش می‌زنیم و آماده مصرف می‌شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)