آموزش ژله کیک
ژله کیک ترکیبی از کیک و ژله است که طعمهای مختلفی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این دسر خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ژله کیک | |
نمک | ¼ قاشق چای خوری |
پودر ژله | ۱ بسته |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۴ قاشق چای خوری |
کره یا روغن | ۱ لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان |
آرد | ۳ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
آموزش تهیه ژله کیک
مرحله اول
برای پختن ژله کیک خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یک کاسه بردارید و روغن و شکر را داخل آن بریزید و چند دقیقه با همزن خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله، تخممرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید. پس از افزودن آخرین تخممرغ، وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
مرحله سوم
حالا مواد خشک مانند آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید تا یکنواخت شوند. سپس این مواد را دو بار الک کنید. بعد کمکم، مواد خشک و شیر را به مخلوط کیک اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید.
مرحله چهارم
به آرامی کمی از آرد و سپس کمی شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. این کار را تا وقتی که مواد تمام شوند تکرار کنید. در انتها، ته قالب کیک را با کاغذ روغنی پوشانده و مایه کیک را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
مرحله پنجم
در همین حین، ژله را آماده کنید. برای این کار، پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید تا شفاف شود. سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. ژله را در یخچال قرار دهید تا سرد شود و حتماً دقت کنید که بسته نشود.
مرحله ششم
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس با یک وسیله، روی کیک چند سوراخ عمیق ایجاد کنید. برای این کار، وسیله را تا نیمه در کیک فرو کنید و سپس آن را خارج کنید.
مرحله هفتم
میتوانید از چنگال هم برای ایجاد سوراخها استفاده کنید. سپس ژله آماده شده را روی سطح کیک بریزید. بعد از ریختن ژله، کیک را حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.
مرحله هشتم
در نهایت، کیک را از یخچال خارج کرده و آن را برش بزنید. میتوانید آن را با خامه یا باتر کرم تزیین کنید و سرو کنید. میتوانید از هر طعم ژلهای که دوست دارید، استفاده کنید و همچنین نوع کیکی که میپزید را هم تغییر دهید.