آموزش کاری پلو با سبزیجات

کاری پلو یکی از غذاهای خوشمزه و معطر است که با ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و درست کردن آن آسان است. ادویه کاری که داغ و طعم‌دهنده است، با برنج بسیار خوب ترکیب می‌شود و خواص زیادی مثل سلامت قلب، کاهش درد و التهاب، و تقویت متابولیسم دارد. استفاده از سبزیجات در این غذا همچنین آن را برای کسانی که گیاه‌خوار هستند، تبدیل به یک انتخاب عالی می‌کند. شما می‌توانید این پلو را با فیله مرغ یا گوشت تهیه کنید یا اینکه مرغ را به هر شیوه‌ای که دوست دارید کنار آن سرو کنید.

مواد لازم کاری پلو با سبزیجات
برنج ۲ پیمانه
سیب زمینی ۳ عدد
لوبیا سبز ۱ مشت
نخود پخته ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
ادویه کاری ۱ قاشق غذا خوری سر پر
نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم

آموزش کاری پلو با سبزیجات

مرحله اول

برای درست کردن کاری پلو با سبزیجات، ابتدا نخود‌ها را بشویید و حدود ۲۴ ساعت در آب بخیسانید. این کار باعث می‌شود نفخ نخود‌ها کم شود. در این مدت آب نخود‌ها را چند بار عوض کنید.

مرحله دوم

پس از خیساندن نخود، آن‌ها را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا پخته و نرم شوند. سپس پیازها را بشویید، پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت گرم کنید.

مرحله سوم

پیاز‌ها را در تابه با روغن تفت دهید و سپس همه سبزیجات و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. پس از آن که ادویه‌ها کمی تفت خوردند و عطر آن‌ها بلند شد، یک لیوان آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند.

مرحله چهارم

در این مرحله، برنج را بسته به نوع آن، از ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت قبل از پخت با کمی آب ولرم و نمک بخیسانید. سپس یک قابلمه مناسب بردارید و آن را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا آب زودتر به جوش بیاید.

مرحله پنجم

وقتی که آب جوشید، برنج را آبکش کرده و با مقداری نمک در آب جوش بریزید و بگذارید بجوشد تا نیم‌پز شود. بعد از آن برنج را آبکش کنید. یک قابلمه دیگر بردارید و کف آن را با ته دیگ دلخواه پر کنید.

مرحله ششم

حالا لایه لایه مواد پیاز و ادویه را با برنج آبکش شده و زعفران که در آب حل کرده‌اید، درون قابلمه بریزید و بگذارید تا پلو دم بکشد. این برنج را می‌توانید با انواع مرغ سرو کنید و به عنوان یک غذای خوشمزه و سنتی لذت ببرید.