“`html
آموزش کاسرول ماکارونی
غذاهای متنوع و جالب در آلمان، کشوری که به صنعت پیشرفتهاش معروف است، میتواند برای هر کسی جذاب باشد. مردم این کشور در فصل سرد، همیشه به دنبال غذاهای گرم هستند. آنها در هنگام خوردن غذا، به طور معمول از کارد و چنگال استفاده میکنند و میانوعدهها را خیلی مهم میدانند. “آوف لاوف” یا کاسرول ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که با پاستا، مرغ، فلفل دلمهای، قارچ، هویج و هر نوع سبزی دیگری قابل تهیه است. برای دیدن دستور کامل و مرحله به مرحله تهیه کاسرول ماکارونی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کاسرول ماکارونی | |||||||||
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم | ||||||||
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذا خوری | ||||||||
هویج متوسط | ۲ عدد | ||||||||
فلفل دلمهای | ۲ عدد | ||||||||
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم | ||||||||
قارچ | ۱۰۰ گرم | ||||||||
پیاز متوسط | ۲ عدد | ||||||||
جعفری خرد شده | ۲۰۰ گرم | ||||||||
ماکارونی فرمی | ۲ پیمانه | ||||||||
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری | ||||||||
نمک | ۱ قاشق چای خوری | ||||||||
فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری | ||||||||
فلفل سفید | یک چهارم قاشق چای خوری | ||||||||
سیر | ۲ حبه | ||||||||
روغن | به میزان لازم | ||||||||
مواد لازم برای سس سفید | |||||||||
آرد | ۳ قاشق غذا خوری | ||||||||
خمیر سیر | ۲ حبه |
کره | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱ پیمانه |
فلفل سفید | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
آموزش کاسرول ماکارونی
مرحله اول
برای درست کردن کاسرول خوشمزه با ماکارونی، اول پیاز را تمیز کرده و پوست میگیریم. بعد آن را به صورت ریز خرد میکنیم. یک ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود و سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله دوم
وقتی پیاز کمی طلایی شد، قارچها را شسته و به صورت ورقهای خرد میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم. سپس هویج را رنده میکنیم و به مخلوط میزنیم و بعد از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمهای را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حال به مخلوط نمک و فلفل میزنیم. در یک ماهیتابه جدا، رب گوجهفرنگی را با کمی روغن تفت میدهیم و به مخلوط اولیه اضافه میکنیم. همچنین خمیر سیر را به آن اضافه کرده و درب ماهیتابه را میگذاریم تا کمی بجوشد.
مرحله چهارم
در این مرحله، جعفری خردشده را به مخلوط اضافه میکنیم. بعد ماکارونی را با کمی آب، نمک و زردچوبه حدود ۴ تا ۵ دقیقه میپزیم و سپس آن را آبکش میکنیم. حالا باید سس سفید را آماده کنیم.
مرحله پنجم
برای تهیه سس سفید، یک قابلمه کوچک برمیداریم و کره را در آن روی حرارت میگذاریم تا ذوب شود. آرد را الک کرده و به تدریج به کره اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. وقتی آرد خوب تفت خورد، شیر را آرام آرام به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سپس مدام هم میزنیم تا سس غلیظ شود و به قوام ماست برسد. بعد ظرف مورد نظر را چرب میکنیم و کمی از سس سفید را در آن میریزیم. سپس پنیر پیتزا، ماکارونی آبکش شده و مایه گوشت را اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
این مراحل را ادامه میدهیم و تکرار میکنیم. فقط در لایه آخر، باید بیشتر پنیر پیتزا بریزیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم. سپس حرارت بالای فر را روشن میکنیم.