آموزش کاپ کیک آلبالو

کیک آلبالو یک دسر خوشمزه و مغذی است که به سادگی در فر درست می‌شود. ما این کیک را به شکل کاپ کیک می‌پزیم. می‌توانید آن را به صورت ساده سرو کنید، اما اگر برای مهمانی خاص است، می‌توانید با خامه زده شده و آلبالوهای تازه آن را تزیین کنید. همچنین، این کیک می‌تواند در منوی کافی شاپ‌ها قرار گیرد. ترکیب طعم شیرین کیک با طعم ترش آلبالو، یک مزه بی‌نظیر به وجود می‌آورد. برای دیدن مراحل کامل و دقیق تهیه کاپ کیک آلبالو، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم کاپ کیک آلبالو
آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیر نصف لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
کره و روغن با هم نصف لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
آلبالو هسته گرفته به میزان لازم

آموزش کاپ کیک آلبالو

مرحله اول

برای شروع تهیه کاپ کیک خوشمزه، یک کاسه برمی‌داریم و تخم مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم. سپس وانیل و شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و با همزن برقی هم می‌زنیم تا مایعی کرم رنگ و کشدار به دست آید.

مرحله دوم

حالا شیر و مخلوط کره و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می‌کنیم. این مخلوط را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و به آرامی و به صورت دورانی هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله کمی از آرد را نگه می‌داریم. سپس آلبالوهای هسته‌ گرفته را در آرد غلتانده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. کپسول‌های کاپ کیک را در قالب‌ها قرار داده و تا نصفه از مواد کیک پر می‌کنیم.

مرحله چهارم

فر را پیش از شروع کار با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. کاپ کیک‌ها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا بپزند. سپس آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با خامه زده شده و آلبالو تزیین می‌کنیم.