“`html
آموزش کاچی پسته
کاچی پسته یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی پسته، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد گندم | ۱ لیوان |
پودر پسته | ½ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
زعفران دم کرده | ۵ قاشق غذاخوری |
آب | ۴ لیوان |
گلاب | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ½ لیوان سرخالی |
پودر دارچین، هل و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش کاچی پسته
مرحله اول
برای درست کردن کاچی پسته اول از همه، آرد را در یک تابه مناسب الک میکنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم و آرد را به آرامی تفت میدهیم تا کمی تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله دوم
زمانی که بوی خامی آرد گرفته شد، روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا مواد به هم خوب مخلوط شوند. اگر بخواهیم کاچی طعم بهتری داشته باشد، میتوانیم یک قاشق روغن محلی یا کره هم به تابه اضافه کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آب را به تابه اضافه میکنیم و به هم زدن مواد ادامه میدهیم تا آرد به گلوله تبدیل نشود. برای اینکه کاچی کاملاً یکدست شود، میتوانیم با همزن دستی هم بزنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، شکر را به تابه اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا شکر کاملاً حل شود. سپس پودر دارچین، هل و فلفل سیاه را اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، گلاب و زعفران دم کرده را به تابه میافزاییم و هم میزنیم تا رنگ مواد یکدست شود. سپس پودر پسته را به ترکیب اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا بافت مواد کاملاً یکدست شود.
مرحله ششم
در نهایت، حرارت را کم میکنیم و میگذاریم کاچی به غلظت مناسبی برسد. وقتی کاچی تقریباً به غلظت فرنی رسید، آن را در ظرف مورد نظر میکشیم و بعد از تزیین، سرو میکنیم.