آموزش کباب بختیاری تابه ای

کباب یکی از غذاهای معروف و محبوب در فرهنگ ایرانی، ترکی و عربی است. کباب بختیاری نوعی کباب است که از ترکیب گوشت گوساله و مرغ تهیه می‌شود و طعم جذابی دارد. زمانی که منقل یا باربیکیو در دسترس نیست، می‌توان این کباب را در تابه معمولی یا گریل درست کرد. به دلیل موادی که در تهیه آن استفاده می‌شود، کباب بختیاری طعم خوبی دارد و بافت نرمی هم دارد. این کباب را می‌توانید با نان یا کنار برنج سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
گوشت فیله گوساله ۲۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
کره ذوب شده ۲۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

دستور پخت کباب بختیاری تابه ای

مرحله اول

برای آماده کردن کباب بختیاری خوشمزه به روش تابه‌ای، ابتدا پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس فلفل دلمه‌ای را هم به صورت خلالی و درشت خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، سینه مرغ را به قطعات مکعبی خرد کرده و به کاسه می‌ریزیم. سپس گوشت گوساله را هم به همین صورت خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در این مرحله، زعفران را با مقداری آب جوش یا یخ دم می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا سس مایونز، کره ذوب شده و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و همه را با هم ترکیب می‌کنیم تا مخلوط یکنواختی به دست بیاد. در این مرحله، نمک و فلفل سیاه را هم به مقدار دلخواه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس مخلوط را هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی مزه‌دار شوند. روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و برای مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. همچنین به تعداد لازم سیخ چوبی آماده می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای، گوشت و پیاز را یکی در میان بر روی سیخ‌ها می‌زنیم. یک تابه گریل را برداشته و کف آن را چرب می‌کنیم و بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس سیخ‌ها را داخل تابه گذاشته و مرتب آن‌ها را برمی‌گردانیم تا هر دو طرف کباب‌ها خوب بپزد و گریل شود.

مطالب پیشنهادی