آموزش کباب تابه ای بوقلمون

کباب تابه ای بوقلمون یک غذای خوشمزه و معروف در دنیا است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری روش درست کردن این کباب خوش طعم، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت بوقلمون ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
کره و زعفران دم کرده به مقدار کافی

آموزش کباب تابه ای بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه این کباب خوشمزه، ابتدا گوشت بوقلمون را داخل چرخ گوشت یا میکسر قرار می‌دهیم و خوب چرخ می‌کنیم. سپس آن را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. در مرحله بعد، پیازها را با رنده ریز رنده می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز رنده شده را به خوبی فشار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش گرفته شود. سپس فلفل دلمه‌ای را نیز رنده می‌کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی‌اش، آن را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس آن‌ها را با دست ورز می‌دهیم و حدود ۱۰ دقیقه این کار را ادامه می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم.

مرحله پنجم

تابه را با کمی روغن چرب می‌کنیم، سپس مایه کباب را به طور یکنواخت در کف تابه پخش می‌کنیم. تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا یک سمت کباب سرخ شود. سپس کباب را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود.

مرحله ششم

اگر دوست دارید، می‌توانید مایه کباب را به شكل تکه‌های کوچک، مثل کتلت درست کنید. در نهایت، بعد از اینکه کباب به خوبی سرخ شد، آن را در ظرف سرو می‌کشیم و می‌توانیم با نان یا برنج میل کنیم.