آموزش کباب تابه ای ترش

کباب تابه ای ترش یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب در ایران است که می‌توان آن را با دستورهای مختلف پخت. در اینجا، شما می‌توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله کباب تابه ای ترش را مشاهده کنید. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب انار ملس ۱٫۵ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
آب به مقدار کافی
زردچوبه و زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش کباب تابه ای ترش

مرحله اول

برای درست کردن کباب تابه ای ترش خوشمزه، ابتدا سس را آماده می‌کنیم. یک پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با مقداری روغن در یک تابه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و پیازها را تفت می‌دهیم تا طلایی و سرخ شوند. سپس مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و کمی دیگر تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

مرحله سوم

وقتی که رب گوجه‌فرنگی کاملاً سرخ شد و رنگش تغییر کرد، رب انار ملس را به تابه اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، مقداری آب به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سس به جوش بیاید. حالا حرارت را کم می‌کنیم تا سس خوب جا بیفتد.

مرحله چهارم

پیاز باقی مانده را با رنده‌ی ریز رنده کرده و آب اضافی آن را گرفته، سپس آن را با گوشت چرخ‌کرده در یک کاسه قرار می‌دهیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا گوشت را خوب ورز می‌دهیم تا چسبنده شود. مقداری روغن در یک تابه مناسب می‌ریزیم و گوشت را در تابه پهن می‌کنیم. سپس گوشت را به اندازه دلخواه برش زده و دو سمت آن را کاملاً سرخ می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس از سس رب انار روی کباب‌ها می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم سس به خورد کباب‌ها برود. در نهایت، کباب تابه ای ترش را در ظرف مناسب قرار داده و آن را با برنج زعفرانی و ترشی سرو می‌کنیم. نوش جان!