“`html
آموزش کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای یکی از کباب های خوشمزه ایرانی است که این بار میخواهیم آن را در فر تهیه کنیم. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب تابه ای در فر
مرحله اول
برای درست کردن کباب تابه ای در فر، ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده میکنیم و بعد آب اضافیاش را با فشار دست میگیریم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا پودر سوخاری، سس خردل و کمی نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافی میکنیم و همه مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنند و یکدست شوند.
مرحله سوم
سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال خارج کرده و فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا به خوبی گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، سینی فر را چرب میکنیم و مایه کباب را در آن پهن میکنیم. سپس گوجه فرنگیها را خرد کرده و به صورت مرتب روی مایه کباب میگذاریم. حالا روی سینی را با فویل آلومینیومی میپوشانیم و در فر قرار میدهیم.
مرحله پنجم
بعد از ۱۰ دقیقه، درجه فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش میدهیم و اجازه میدهیم کباب به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بماند تا خوب بپزد. در ۱۰ دقیقه پایانی، زعفران دم کرده و کره را مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، مخلوط کره و زعفران دم کرده را روی کباب میریزیم و میگذاریم که مزهها ترکیب شوند. در پایان، کباب تابهای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و با نان داغ یا برنج سرو میکنیم.
نکات پخت کباب تابه ای در فر
کباب تابه ای در فر با سبزیجات
برای طعم بهتر، میتوانیم در کنار کباب از سبزیجاتی مثل فلفل سبز و سیبزمینی استفاده کنیم. اگر مایلید کباب تنوری را با این روش درست کنید، پیشنهاد میدهیم آموزش زیر را مشاهده نمایید.