آموزش کباب تابه ای پنیری

کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی و ترکی است که خیلی‌ها آن را دوست دارند و معمولاً در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. کباب تابه‌ای از گوشت چرخ‌کرده خوشمزه‌ای درست می‌شود که در تابه پخته و سرخ می‌شود. اما کباب تابه‌ای پنیری کمی متفاوت است، چرا که به‌صورت شکم پر تهیه می‌شود و در فر پخته می‌شود. درون این کباب هم پنیر پیتزا قرار داده می‌شود. این غذا را می‌توان در قالب‌های کوچک برای هر نفر جداگانه تهیه کرد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه کباب تابه‌ای پنیری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ‌کرده ۱ کیلو گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
فلفل قرمز ۲ عدد
فلفل سبز ۳ عدد
جعفری ۱ دسته
رب ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۳ قاشق چای خوری
پول بیبر ۱ قاشق چای خوری
مواد میانی
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
مواد لازم برای سس
آب نصف استکان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
برای تزیین روی غذا
فلفل ۳ عدد
گوجه ۳ عدد

آموزش کباب تابه ای پنیری

مرحله اول

در ابتدا، پیاز را خوب می‌شوییم و پوست می‌گیریم. سپس آن را به قطعات ریز و یکنواخت خرد می‌کنیم. فلفل‌ها و جعفری را نیز با چاقو به صورت ریز خرد کرده و کنار می‌گذاریم. حالا یک کاسه بر می‌داریم و گوشت چرخ‌کرده را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا سبزیجات خرد شده و ادویه‌ها را به مخلوط گوشت اضافه کرده و همه چیز را مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شود. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مقداری از مخلوط گوشت را روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا باید گوشت را با استفاده از کاغذ روغنی از سینی خارج کنیم و کنار بگذاریم. سپس با قاشق مرباخوری یک قاشق رب گوجه‌فرنگی روی کف و دیواره‌های سینی می‌مالیم. باقی‌مانده گوشت چرخ‌کرده را داخل سینی می‌ریزیم و کمی آن را به دیواره‌ها فشار می‌دهیم.

مرحله چهارم

سپس پنیر پیتزا را وسط مایه گوشت قرار می‌دهیم، به گونه‌ای که یک بند انگشت از لبه‌ها فاصله داشته باشد. حالا با باقیمانده گوشت، روی پنیر را می‌پوشانیم و لبه‌ها را با آب و فشار انگشت به هم می‌چسبانیم.

مرحله پنجم

در یک کاسه دیگر، رب، آب و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و پس از اینکه یکدست شد، روی مایه گوشت می‌ریزیم. سپس فلفل و گوجه‌ها را به صورت حلقه‌ای برش تزده و دور و روی کباب می‌چینیم. کباب را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.

مرحله ششم

زمان پخت کباب حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است. بعد از پخت، آن را از فر خارج کرده و قبل از اینکه سرد شود، داغ سرو می‌کنیم. این کباب چرخ کرده خیلی خوشمزه است و به خاطر پنیر داخل آن، یک غذای ویژه با طعمی متفاوت می‌باشد.