آموزش کباب ته دیگی

کباب‌ها یکی از بهترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی هستند. کباب ته دیگی هم یکی از این کباب‌هاست که طعم خاص و خوشمزه‌ای دارد و طرز تهیه آن طرفداران زیادی دارد. در دنیای امروز، شاید تهیه کباب در خانه و روی منقل کمی سخت باشد، بنابراین درست کردن این غذا در منزل یکی از مزیت‌های بزرگ کباب ته دیگی است. کباب تابه‌ای که با ساده‌ترین مواد درست می‌شود، گزینه مناسبی برای زمانی است که وقت کمی برای تهیه غذا داریم. اگر می‌خواهید کباب تابه‌ای خوشمزه‌تر بپزید و با روش پخت آن آشنا شوید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
ماست 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن مایع ½ پیمانه
گلاب 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه به مقدار کافی

آموزش کباب ته دیگی

مرحله اول

برای درست کردن کباب ته دیگی، ابتدا پیاز را رنده ریز کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. سپس یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بالا بگذارید.

مرحله سوم

وقتی آب در قابلمه به جوش آمد، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس برنجی که قبلاً خیسانده‌اید را به آب در حال جوش اضافه کنید و صبر کنید تا برنج پخته شود.

مرحله چهارم

بعد از 7 تا 10 دقیقه، برنج را آبکشی کنید. حالا نیمی از برنج آبکش شده را در یک ظرف بزرگ بریزید و با تخم مرغ، ماست، روغن، نمک، گلاب و نیمی از زعفران دم کرده مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم

ادامه دستور پخت را در مرحله بعد بررسی کنید.