آموزش کباب درباری
کباب یکی از غذاهای معروف و محبوب در ایران، ترکیه و کشورهای عربی است. کباب درباری یکی از انواع خوشمزه و زیبا این غذا است که از گوشت و مرغ تهیه میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد. برای درست کردن این کباب، گوشت و مرغ را به صورت نوارهای بلند و رولشده آماده میکنیم. تاریخچه این کباب به دربار ناصرالدین شاه قاجار برمیگردد. شما میتوانید این کباب خوشمزه را در مهمانیها و مناسبتهای ویژه تهیه کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله نحوه تهیه کباب درباری، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آب پیاز | ۲ عدد |
راسته گوسفند | ۴۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
آموزش کباب درباری
مرحله اول
برای درست کردن کباب درباری خوشمزه، ابتدا گوشت و سینه مرغ را به صورت نوارهای دو انگشتی برش میزنیم. سپس این تکههای گوشت و مرغ را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را میشوییم و پوست میگیریم و سپس آنها را رنده میکنیم. بعد از آن، آب پیاز را با استفاده از صافی جدا کرده و به مخلوط گوشتها اضافه میکنیم. سپس به این مخلوط نمک، فلفل سیاه و زعفران میزنیم و با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام قسمتهای گوشت طعمدار شوند.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را با سلفون یا یک بشقاب میپوشانیم و برای حداقل ۲ ساعت میگذاریم تا گوشتها استراحت کنند و خوب مزهدار شوند. پس از این زمان، کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، نوارهای گوشت و مرغ را روی هم قرار میدهیم و به صورت رول میپیچیم. سپس این رولها را به سیخ میکشیم. در نهایت، سیخهای کباب را روی منقل ذغال قرار داده و با حرارت ملایم کباب میکنیم تا به خوبی پخته و خوشمزه شوند.