آموزش کباب زرگری کرمانی
کباب زرگری یکی از کبابهای سنتی و خوشمزه ایران است که ریشه در شهر کرمان دارد. این کباب شبیه به کباب تابهای است. برای یادگیری مراحل کامل تهیه کباب زرگری به ادامه مطلب در سایت رضیم بپیوندید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
فلفل سبز | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کباب زرگری
مرحله اول
برای تهیه کباب زرگری خوشمزه، اول یکی از پیازها را با رنده متوسط رنده میکنیم و آب اضافی آن را میگیریم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، همه مواد را با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. سپس آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز میدهیم تا مایه کباب چسبناک و منسجم شود، به طوری که وقتی از کاسه خارج میکنیم، شکسته نشود.
مرحله سوم
وقتی مایه کباب آماده شد، روی آن را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم بگیرد. پس از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، کف و دیوارههای تابه را با روغن مایع خوب چرب میکنیم و مایه کباب را به طور یکنواخت در کف تابه پخش میکنیم. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم گوشت آب بیندازد.
مرحله پنجم
وقتی آب تابه خشک شد، کمی روغن از کناره اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا زیر کباب کاملا سرخ شود. سپس کباب را با کارد برش میزنیم و به آرامی برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ششم
در حین سرخ شدن کباب، سیبزمینیها را پوست میگیریم و به قطعات نازک خرد میکنیم. سپس آنها را میشوییم تا نشاسته اضافی از بین برود. بعد یک تابه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
وقتی روغن داغ شد، سیبزمینیها را به تابه اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم، سپس کنار میگذاریم. بعد گوجهفرنگیها را از وسط نصف میکنیم و به همراه فلفل سبز به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
کمی روغن دوباره اضافه کرده و گوجهفرنگی و فلفل سبز را خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. سپس باقیمانده پیاز را به صورت خلالی درشت خرد میکنیم. حالا پیاز خرد شده را هم به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کامل طلایی شود.
مرحله نهم
در نهایت، وقتی کباب آماده شد، آن را در یک ظرف مناسب میکشیم و به همراه سیبزمینی، گوجهفرنگی، فلفل سبز و پیاز داغ تزئین میکنیم. این کباب خوشمزه را میتوانیم به دلخواه با برنج یا نان ( آموزش درست کردن نون خونگی ) سرو کنیم.