آموزش کباب سینی

کباب سینی یا کیلیس تاوا یکی از کباب‌های معروف کشور ترکیه است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. در ادامه، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کباب خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
فلفل سبز ۲ عدد
فلفل قرمز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد درشت
جعفری ۱ دسته
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب سینی

مرحله اول

برای ساخت کباب سینی ابتدا فلفل قرمز، سیر و پیاز را ریز رنده می‌کنیم. سپس آب اضافی آن‌ها را با فشار دست می‌گیریم و داخل یک کاسه می‌ریزیم. بعد گوشت چرخ کرده را هم به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، جعفری را خرد می‌کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس با دست همه مواد را خوب ورز می‌دهیم تا یکدست و منسجم شود.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مواد استراحت کنند. بعد از آن، یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

وقتی روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه می‌افزاییم و خوب تفت می‌دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود. سپس نصف لیوان آب جوشیده و کمی ادویه به تابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، ۳ قاشق غذاخوری از سس را کف سینی می‌ریزیم. سپس مایه کباب را با قطر تقریباً یک سانتی‌متر در سینی پهن می‌کنیم. بعد فلفل و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی مایه کباب می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا سینی را در فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کباب به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته شود. در آخرین دقایق، گریل را روشن می‌کنیم تا روی کباب کمی رنگ بگیرد.