آموزش کباب قشقایی
کباب قشقایی یکی از کبابهای خوشمزه ایرانی است که مربوط به ایل قشقایی میباشد. برای یادگیری روش تهیه این کباب خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
نان لواش | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کباب قشقایی
مرحله اول
برای درست کردن کباب قشقایی خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات بزرگ برش میزنیم. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و ۴ پیمانه آب در آن میریزیم. بعد پیازها را به صورت چهار قاچ خرد کرده و به همراه گوشت در قابلمه میگذاریم.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا آب به جوش بیاید. هنگامی که آب جوش آمد، کفها و泡ها را از روی آب گرفته و دور میاندازیم تا طعم زهم گوشت از بین برود.
مرحله سوم
بعد از اینکه کفها را کاملاً گرفتیم، کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم آب درون قابلمه کاملاً بخار شود و طعمش به گوشت نفوذ کند. پس از اینکه آب کاملاً بخار شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار میدهیم و کره و روغن را درون آن میریزیم. بعد از ذوب شدن کره، نان لواش را به قطعات کوچک خرد کرده و در مخلوط کره و روغن سرخ میکنیم تا طلایی و ترد شود. سپس آن را کنار میگذاریم.
مرحله پنجم
حالا گوشت پخته شده را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم تا رنگش طلایی شود. پس از سرخ شدن گوشت، آن را با نان لواش سرخ شده در ظرف سرو میکشیم و به همراه برنج کته سرو میکنیم.
نکات پخت کباب قشقایی
برنج مناسب کباب قشقایی
در ایل قشقایی معمولاً این کباب خوشمزه را با برنج کته شده سرو میکنند. اگر بخواهید برنج را مجلسیتر تهیه کنید، میتوانید از برنج کته قالبی استفاده کنید. روش تهیه برنج کته قالبی زعفرانی را در مطلب زیر مشاهده نمایید.