آموزش کباب لاری

کباب لاری یکی از کباب‌های محبوب ایرانی است که با طعم‌های مختلف درست می‌شود. این کباب خوشمزه به نام کباب ماستی هم شناخته می‌شود و به همین خاطر رنگش سفید است و به دلیل وجود ماست چکیده، بسیار نرم و جذب‌کننده می‌شود. در شهر لار، معمولاً گوشت را به مدت دو روز در کیسه برنج آویزان می‌کنند تا نرم‌تر و جا بیفتد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این کباب لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم کباب لاری
فیله یا راسته گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر نصف بوته
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
ماست چکیده ۳ قاشق غذا خوری

آموزش کباب لاری

مرحله اول

برای تهیه این کباب خوشمزه، ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را خلالی خرد کنید و سیر را به صورت حلقه‌ای و درشت برش بزنید تا بتوانید بعداً راحت‌تر از گوشت جدا کنید.

مرحله دوم

گوشت لاری می‌تواند از فیله یا راسته گوساله یا حتی مرغ باشد. چربی و پوست را از گوشت جدا کنید زیرا باعث سفتی می‌شود. سپس گوشت را به شکل مربعی برش بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله، فلفل سیاه و نمک را به پیاز اضافه کرده و با دست کمی آن را می‌زنید تا آب پیاز به بیرون بیاید و با فلفل و نمک مخلوط شود. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و ماست چکیده را که ماده اصلی کباب لاری است، اضافه کنید.

مرحله چهارم

این مرحله را با مخلوط کردن کامل مواد ادامه دهید. بهترین زمان استراحت کباب، یک تا دو روز است. این کار باعث می‌شود که گوشت نرم و لطیف شود و با دست به راحتی متلاشی گردد.

مرحله پنجم

پس از استراحت گوشت‌ها، آنها را به سیخ بزنید. دقت کنید که بین تکه‌های گوشت فاصله نباشد تا رطوبت آنها خارج نشود و کباب خشک نشود. همه سیخ‌ها را یک اندازه نگه دارید و با چاقو روی گوشت‌ها ضربه‌های نازک بزنید.

مرحله ششم

هدف از این کار نرم کردن گوشت نیست، بلکه می‌خواهیم که مزه‌های مرینیت به داخل گوشت نفوذ کند. همچنین می‌توانید مواد مرینیت باقی‌مانده را در یک تابه بریزید و کمی تفت دهید تا پخته شود.

مرحله هفتم

سپس کباب را در کنار غذا سرو کنید. منقل را روشن کرده و اول گوجه‌ها را بر روی منقل بگذارید. کباب باید با حرارت ملایم پخته شود. وقتی ذغال‌ها خاکستری شدند، کباب‌ها را روی منقل بچینید و از باد زدن خودداری کنید تا مغز گوشت هم به خوبی پخته شود.

مرحله هشتم

چون گوشت ما نرم است، خیلی زود می‌پزد. اگر عجله کنید، ممکن است روی آن بسوزد و مغز آن خام بماند. در انتها اگر خواستید، می‌توانید کمی کره و زعفران آماده کرده و در انتهای پخت استفاده کنید.

مرحله نهم

برای تهیه این کباب خوشمزه می‌توانید از انواع ادویه‌ها و چاشنی‌های مورد علاقه خود استفاده کنید. چون این کباب پیش از پخت در ماست خوابانده می‌شود، بسیار نرم و لطیف است و طعم خوبی دارد.