آموزش کباب مراکشی

کباب مراکشی یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف است که به کشور مراکش برمی‌گردد. برای یادگیری طرز تهیه این غذای خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
گشنیز ۴ قاشق غذاخوری
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
زنجبیل تازه ۱ تکه کوچک
زیره ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
سیخ چوبی و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب مراکشی

مخلوط پیاز، گشنیز و جعفری

برای درست کردن کباب مراکشی خوشمزه، اول پیاز را رنده کنید و آب اضافی‌اش را بگیرید، سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. در ادامه، گشنیز و جعفری را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.

مخلوط همه مواد

سپس سیر و زنجبیل را رنده کنید و به کاسه اضافه کنید. حالا گوشت چرخ کرده را به همراه پودر زیره، دارچین و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

ورز دادن

این کباب کمی تند است، بنابراین اگر دوست دارید تندتر باشد، می‌توانید کمی فلفل قرمز بیشتری به مخلوط اضافه کنید. حالا مخلوط کباب را حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید.

استراحت دادن

اگر مخلوط خیلی شل بود، می‌توانید کمی آرد سفید یا آرد نخودچی به آن اضافه کنید. سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مخلوط خوب استراحت کند.

به سیخ کشیدن گوشت

بعد از یک ساعت، ظرف را از یخچال خارج کرده و کمی مخلوط را ورز دهید. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط برداشته و دور سیخ چوبی شکل دهید تا روی سیخ بماند.

قرار دادن کباب ها در یخچال

بعد از اینکه سیخ کردن کباب تمام شد، سیخ‌ها را داخل یک سینی می‌چینیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم. این کار باعث می‌شود که در زمان پخت، مایه کباب به راحتی از سیخ جدا نشود.

سرخ کردن

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، سیخ‌ها را داخل تابه می‌گذاریم و صبر می‌کنیم تا یک سمت کباب‌ها سرخ شود. بعد از آن، سیخ‌ها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.

سرو

وقتی که سمت دیگر کباب‌ها هم سرخ شد، می‌توانیم چند عدد گوجه فرنگی را نصف کرده و داخل تابه سرخ کنیم. بعد از اینکه کباب‌ها آماده شدند، آن‌ها را در ظرف مورد نظرمان سرو کرده و به همراه برنج می‌خوریم.

نکات پخت کباب مراکشی

برنج مناسب

این کباب خوشمزه را می‌توانید با برنج دمی یا کته سرو کنید. البته اگر می‌خواهید این کباب خوشمزه را به سبک مراکشی سرو کنید، پیشنهاد می‌کنیم از کته استفاده کنید. برای تهیه کته به روش رستورانی می‌توانید به مطلب زیر مراجعه کنید.