آموزش کباب مرسین

کباب مرسین یکی از خوشمزه‌ترین کباب‌های ترکیه است که شباهت زیادی به کباب کوبیده ما ایرانی‌ها دارد. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کباب مرسین را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید!

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد
دنبه چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
پاپریکا ۳ قاشق چای‌خوری
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش کباب مرسین

مرحله اول

برای درست کردن کباب مرسین به روش ترکی، اول پیاز و فلفل دلمه‌ای را در میکسر می‌ریزیم و کاملاً میکس می‌کنیم. سپس با دست فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود و کاملاً خشک شوند.

مرحله دوم

اگر میکسر ندارید، می‌توانید پیاز و فلفل دلمه‌ای را با رنده ریز رنده کنید. سپس گوشت و دنبه چرخ کرده را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌ای آب‌گرفته در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله سوم

در این مرحله، جعفری را ریز خرد می‌کنیم و به همراه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم. حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

مخلوط کباب را حداقل ۱۵ دقیقه با دست ورز دهید تا چسبناک و کشدار شود. این کار کمک می‌کند که کباب‌ها از سیخ نریزد. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای ۱ تا چند ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم

بعد از این زمان، مخلوط کباب را از یخچال بیرون می‌آوریم و با کمی آب دستان‌مان را خیس می‌کنیم. سپس به اندازه یک نارنگی از مخلوط کباب برمی‌داریم و آن را روی سیخ قرار می‌دهیم و به آرامی روی سیخ پهن می‌کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه همه کباب‌ها را به سیخ کشیدیم، منقل زغال را با حرارت بالا روشن می‌کنیم و سیخ‌ها را به ترتیب روی منقل قرار می‌دهیم تا کمی بپزند.

مرحله هفتم

زمانی که کباب‌ها کمی پختند، سیخ‌ها را هر چند دقیقه یک بار بچرخانید تا کباب‌ها به خوبی بپزند. در نهایت کباب‌ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و با برنج یا نان سرو کنید.