آموزش کباب مرغ مغزدار

کباب مرغ مغزدار یکی از انواع کباب های خوشمزه و مناسب برای مهمانی ها است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله پخت کباب مرغ مغزدار، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری
کره نرم ۲۰ گرم
اسفناج ۴ برگ
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و پودر سیر به مقدار کافی

آموزش کباب مرغ مغزدار

مرحله اول

برای ساخت کباب مرغ مغزدار خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را داخل یک کاسه خوب چرخ می‌کنیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را می‌گیریم. سپس پیاز را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کره نرم و زعفران دم کرده، به همراه کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس روی میز کار را با یک کیسه فریزر چرب شده می‌پوشانیم.

مرحله سوم

حالا مایه کباب را روی کیسه فریزر می‌گذاریم و آن را به صورت نازک در می‌آوریم. بعد مقداری پنیر پیتزا، زرشک و برگ‌های اسفناج روی آن می‌ریزیم و با کمک کیسه فریزر محکم می‌پیچیم.

مرحله چهارم

سپس دو طرف رول را محکم می‌کنیم تا مواد خارج نشود و رول مرغ را به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کمی استراحت کند. بعد از آن، کمی روغن مایع در تابه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم که روغن داغ شود. سپس رول سینه مرغ را از یخچال درمی‌آوریم و در تابه می‌گذاریم و آن را کاملا سرخ می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم.

مرحله ششم

بگذارید رول کباب در تابه بماند تا کاملا پخته شود. بعد از اینکه کباب خوب پخته شد، آن را از تابه بیرون می‌آوریم و در ظرف سرو می‌گذاریم، سپس برش می‌زنیم و آماده سرو است. نوش جان.