آموزش کباب مرغ ورقه ای

کباب مرغ ورقه ای یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف کشور ترکیه است که می‌توان آن را با روش‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن کباب مرغ ورقه‌ای، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ ۱ کیلوگرم
سیر ۳ حبه
ماست ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
روغن ½ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش کباب مرغ ورقه ای

مرحله اول

برای درست کردن کباب مرغ ورقه‌ای، ابتدا سیر و پیاز‌ها را پوست می‌گیریم و با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس آنها را داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. حالا گوشت مرغ را چرخ می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله ماست، روغن، آویشن، فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب ورز می‌دهیم تا کاملاً مخلوط و منسجم شوند. سپس آنها را به شکل یک لوله درمی‌آوریم و با سلفون می‌پیچیم.

مرحله سوم

حالا مایه کباب را به مدت چند ساعت در یخچال یا فریزر قرار می‌دهیم تا کمی استراحت کند. بعد از چند ساعت آن را از یخچال خارج کرده و سلفون دور آن را باز می‌کنیم. وقتی کمی نرم شد، آن را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم. بعد از گرم شدن روغن، تکه‌های مرغ ورقه‌شده را به تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم به طور کامل سرخ شوند.

مرحله پنجم

وقتی که تکه‌های گوشت مرغ خوب سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون می‌آوریم و کنار می‌گذاریم. این کباب را می‌توانیم به تنهایی سرو کنیم یا با مقداری سبزیجات سرخ شده به دلخواه‌مان کنار هم بگذاریم.

مرحله ششم

اگر دوست دارید می‌توانید مقداری گوجه فرنگی، قارچ، فلفل دلمه‌ای و… را به صورت خلالی خرد کنید و در همان تابه سرخ کنید. در آخر، کباب سرخ‌شده را همراه با سبزیجات داخل ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و با نان سرو می‌کنیم.