آموزش کباب مرغ چوبی

کباب مرغ چوبی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این کباب، با ما در رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲ عدد کامل
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد درشت
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
سیخ چوبی به تعداد کافی
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
زنجبیل ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه چوبی

آماده کردن سینه مرغ

برای درست کردن کباب مرغ چوبی خوشمزه اول باید سینه مرغ را با چرخ‌گوشت یا غذاساز چرخ کنیم. سپس گوشت چرخ‌کرده را در یک کاسه بریزید. بعد از آن، سیر را رنده کرده و به همراه زعفران دم‌کرده به کاسه اضافه کنید.

اضافه کردن سایر مواد به مخلوط گوشت مرغ

در این مرحله، پیاز را با رنده ریز رنده کرده و بعد با فشار دست آب اضافی‌اش را بگیرید. سپس آب پیاز را به همراه پودر پاپریکا، فلفل سیاه، زنجبیل، روغن مایع و مقداری نمک و ادویه‌های دیگر به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید.

ورز دادن

حالا باید مواد را چند دقیقه با دست ورز دهید تا همه چیز خوب مخلوط شده و یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مایه کباب استراحت کند.

قرار دادن قابلمه آب روی حرارت

در این زمان، مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید. وقتی که آب جوش آمد، سیخ‌های چوبی را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا موقع گریل کردن نسوزند.

استراحت دادن

این کار باعث می‌شود که کباب‌ها به سیخ نچسبند. بعد از یک ساعت، مایه کباب را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشید.

گریل کردن

حالا گریل را روی حرارت قرار دهید و بعد از اینکه داغ شد، کباب‌ها را روی آن بچینید. بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه، کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز خوب گریل شود.

سرو

اگر گریل در دسترس ندارید، می‌توانید از تابه دو طرفه یا منقلی برای پخت کباب‌ها استفاده کنید. در پایان، کباب مرغ گریل شده را به همراه گوجه‌فرنگی کباب شده و با برنج یا نان سرو کنید.