آموزش کباب ژاپنی

کباب ژاپنی یا یاکتوری یکی از انواع کباب‌های خوشمزه کشور ژاپن است. برای یادگیری طرز تهیه این کباب خوشمزه، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله گوسفند ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سیر ۲ حبه
پودر خردل ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب ژاپنی

آماده کردن گوشت ها

برای درست کردن کباب ژاپنی یا یاکتوری، ابتدا گوشت را به تکه‌های باریک و با اندازه‌ی یکسان حدود یک سانتی‌متر عرض و سه تا چهار سانتی‌متر طول خرد می‌کنیم. بعد، پیاز را به شکل خلالی بزرگ خرد کرده و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

اضافه کردن سایر مواد به کاسه

سپس سیر را با رنده ریز رنده کرده و به همراه شیره انگور، سویا سس، روغن زیتون، پودر زنجبیل و پودر خردل به کاسه اضافه می‌کنیم. بعد از آن، تکه‌های گوشت خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه را نیز به کاسه اضافه می‌کنیم.

مخلوط کردن مواد

یک نکته مهم این است که به خاطر سویا سس بهتر است خیلی کم نمک اضافه کنیم، و اگر نیاز بود، می‌توانیم هنگام کباب کردن کمی نمک اضافه کنیم. حالا همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

استراحت دادن

در این مرحله، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا گوشت طعم دار شود. بعد از اینکه گوشت خوب طعم دار شد، تکه‌های گوشت را از کاسه خارج می‌کنیم.

به سیخ کشیدن گوشت ها

حالا تکه‌های گوشت را به سیخ می‌کشیم. اگر بخواهیم کباب را در تابه درست کنیم، باید از سیخ چوبی استفاده کنیم و اگر بخواهیم کباب را روی منقل زغال درست کنیم، سیخ فلزی مناسب‌تر است.

پخت کباب ها

بعد از اینکه سیخ کردن گوشت تمام شد، منقل زغال را آماده می‌کنیم و سیخ‌ها را روی منقل می‌چینیم. هر چند لحظه یک‌بار سیخ‌ها را می‌چرخانیم تا کباب به طور یکنواخت بپزد.

پخت کباب ها در تابه

اگر می‌خواهیم این کباب را در گریل یا تابه درست کنیم، تابه را کمی چرب می‌کنیم و سپس سیخ‌ها را در کف تابه می‌چینیم و با حرارت بالا می‌پزیم. وقتی یک سمت کباب‌ها سرخ شد، آن‌ها را برمی‌گردانیم.

سرو

اگر دوست داشته باشیم، می‌توانیم کمی از سس مواد مرینت را در زمان کباب کردن با برس روی گوشت‌ها بمالیم. در نهایت، بعد از اینکه کباب آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و می‌توانیم با برنج ساده یا کته میل کنیم.