آموزش کباب کاکوری هندی
کباب یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در ایران، ترکیه و کشورهای عربی است. کباب کاکوری یک نوع کباب هندی است که با طعمی تند و ادویهدار به خاطر محبوبیتش در هند تهیه میشود. این کباب از گوشتی که چرخ شده و ترکیبی از سبزیجات درست میشود و معمولاً در تابه یا تابه گریل پخته میشود. میتوانید این کباب را با برنج یا نان سرو کنید و همچنین میتوانید از گوجهفرنگی و فلفلهای گریل شده در کنار آن استفاده نمایید. برای دیدن دستور پخت کامل کباب کاکوری هندی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
پیاز درشت | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
فلفل سبز ساطوری | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل و پودر پاپریکا | به مقدار لازم |
گشنیز ساطوری شده | ۲ قاشق غذا خوری |
قطره دود | چند قطره |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر پیاز | به مقدار لازم |
سماق | به مقدار لازم |
آموزش کباب کاکوری هندی
مرحله اول
برای درست کردن کباب کاکوری، اول از همه پیاز را شسته و پوست میگیریم. سپس آن را رنده کرده و آبش را جدا میکنیم. در یک کاسه، گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با هم مخلوط میکنیم. بعد فلفل سبز را ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا گشنیز را خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس پودر سوخاری، رب گوجه، نمک، پاپریکا، فلفل، پودر پیاز و پودر سماق را به ترکیب میزنیم. در انتها یک عدد تخم مرغ به این مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا با دست همه مواد را خوب ورز میدهیم تا یکدست و مخلوط شود. سپس چند قطره اسانس دود به مواد اضافه کرده و دوباره ورز میدهیم تا خوب ترکیب گردد. حالا مواد را به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. بعد از آن یک تابه آماده میکنیم.
مرحله چهارم
بهتر است از تابه گریل استفاده کنیم. کمی روغن داخل تابه میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم. وقتی روغن خوب داغ شد، از مواد گوشتی به اندازه کمی بزرگتر از گردو بر میداریم.
مرحله پنجم
بعد از آن مواد را به شکل استوانه در دست میپیچیم. سپس به آرامی آنها را در تابه قرار داده و با حرارت کم میگذاریم تا بپزد و دو طرفش به خوبی سرخ شود. کباب آماده است و میتوانید آن را در کنار برنج یا نان سرو کنید.